Cătălin Scărlătescu, surpriză uriașă pentru fani. Juratul de la Chefi fără limite (Antena1) a acceptat o nouă provocare

Cătălin Scărlătescu, surpriză uriașă pentru fani. Juratul de la Chefi fără limite (Antena1) a acceptat o nouă provocare
Foto: Instagram / Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu i-a surprins pe fani cu ultima s-a postare din mediul online. Celebrul chef de la Antena 1 se pare că a făcut o nouă mutare și a acceptat noi provocări, în cadrul show-ului Chefi fără limite, ce se filmează în prezent.

Noua emisiunea de la Antena 1 pare să vină cu o serie de provocări pe cinste pentru cei trei chefi. Pe lângă destinațiile de vis și preparatele delicioase pe care le postează în mediul online, se pare că cei trei bucătari au parte și de noi provocări.

Cătălin Scărlătescu, o nouă provocare în show-ul Chefi fără limite de la Antena 1

Chef Scărlătescu a postat recent, în mediul online, o filmarea în Santorini, insula extrem de cunoscută din Grecia, pentru peisajele superbe de care se pot bucura turiștii care ajung acolo.

Foto: captură Instagram / Chef Cătălin Scărlătescu

În imagini se poate vedea cum Scărlăteascu și ceilalți doi colegi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au ajuns în Santorini, cu feribotul. Clipul a fost postat de Scărlătescu pe Instagram și Facebook.

Din postările de pe Instagram ale lui chef Scărlătescu, reiese faptul că cei trei bucătari au ajuns în Santorini din Corfu, deci aventura de la Antena 1 continuă.

Foto: captură Instagram / Chef Cătălin Scărlătescu

Chefi fără limite, surpriză pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite

Echipa formată din cei mai cunoscuți chefi din țară a ajuns în Grecia, acolo unde Bontea, Scărălătescu și Dumitrescu filmează pentru „Chefi fără limite”, emisiune culinară ce va înlocui „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Chefi fără limite este un nou format adus de Antena 1, ce va combina gătitul și călătoriile. Cei trei vor coordona fiecare câte o echipă, iar fiecare episod va dezvălui câte un preparat tradițional elen, scrie Antena 1.

Pentru cei trei chefi și echipele lor miza o va reprezenta faptul că fiecare trebuie să demonstreze că un bucătar profesionist și pasionat se poate descurca în orice condiții.

Concurenții vor fi nevoiți să își ia singuri materialele și produsele din care vor realiza preparatele, iar de această dată nu va mai exista o cămară plină de bunătăți și foarte bine aprovizionată pe care să o aibă în mod constant la dispoziție.