Ce a făcut George Burcea, după ce Andreea Bălan s-ar fi despărțit de Tiberiu Argint: “Indiferent de alint și vremuri bune sau puțin bune”

Ce a făcut George Burcea, după ce Andreea Bălan s-ar fi despărțit de Tiberiu Argint: “Indiferent de alint și vremuri bune sau puțin bune”
sursa Foto: Instagram

George Burcea a sărbătorit ziua de naștere a Ellei, fiica sa cu Andreea Bălan. Micuța a împlinit vârsta de 5 ani și este foarte apropiată de tatăl ei.

Pe rețelele de socializare, George Burcea a postat o fotografie în care apare alături de una dintre fiicele sale, Ella Maya.

”Ella Maya, Lăptic mare, fetița lui tati, dragostea vieții mele… Indiferent de alint și vremuri bune sau puțin bune, suntem împreună cât de des dorim și putem să o facem. Iubesc fiecare moment alături de ea și mă topesc atunci când mă strânge de față, se uită în ochii mei și îmi spune că mă iubeste, că mă adoră și că sunt cel mai bun tătic din lume. Poate sunt…sau poate nu sunt, dar încerc să învăț să fiu… Te iubesc, Lăpticule. La mulți ani♥️?? 5 ani de Ella Maya”, este mesajul scris de George Burcea pe Instagram.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit

Potrivit cancan.ro, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit.

După casnicia cu George Burcea, Andreea Bălan și-ar fi dorit să ajungă, din nou, în fața altarului. Se pare că Tiberiu Argint nu avea aceleași planuri ca ale cântăreței.

În plus, nici viața de familie, cu copii mulți și restul activităților specifice, nu i-ar fi surâs.

Potrivit cancan.ro, artista avea mai mereu ceva să-i reproșeze fostului ei iubit, lucru care nu a fost pe placul acestuia.

Ultima oră
11:17 - Marcel Ciolacu: Știam cu toții că anticipatele nu se pot ține acum, dar credem în continuare că după eșecul guvernării de dreapta varianta cea mai bună e întoarcerea la români (VIDEO)
11:13 - Squid Game nu mai e pe piedestal. Serialul care aduce și mai mulți abonați pe Netflix
11:00 - A început a doua rundă de consultări pentru desemnarea unui premier. Discuțiile cu președintele Klaus Iohannis, deschise de delegația PNL (VIDEO)
10:58 - Fotografia atribuită Charlie Hebdo despre criza sanitară din România, un fake. Imaginea a fost distribuită intens pe rețelele sociale din România (FOTO)
10:33 - Catherine Zeta-Jones se mută în Castelul Peleș (VIDEO)
10:29 - Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Două săptămâni de vacanță vor putea fi compensate. Mai mult, nu”. CNSU pregătește noi măsuri (VIDEO)
10:26 - PNL, vot în unanimitate pentru varianta Nicolae Ciucă premier, varianta promovată de Klaus Iohannis, într-un guvern minoritar cu UDMR. Votul lasă o portiță deschisă pentru o colaborare cu PSD (surse)
10:22 - Sorin Cîmpeanu: Cele 70 de milioane de teste non-invazive vor fi achiziționate în timpul vacanței / Doar pe jumătate din teritoriul României se poate asigura viteza minimă de internet pentru predarea online (VIDEO)
10:20 - Mihaela Bilic a avut în trecut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Care a fost motivul despărțirii
10:13 - Războiul între fostele soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Anamaria minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el”