Ce avere are Florin Călinescu, la 65 de ani. Actorul își serbează ziua de naștere

Ce avere are Florin Călinescu, la 65 de ani. Actorul își serbează ziua de naștere

După o lungă perioadă de absență, Florin Călinescu a revenit în atenția publicului pe TV, în componența juriului „Românii au talent”. De profesie actor, realizator TV și om de afaceri, Călinescu a acumulat până în prezent o avere consistentă. Controversatul om de televiziuneîmplinește joi, 29 aprilie, 65 de ani.

Criticat deseori pentru afirmațiile și gesturile considerate vulgare și necorespunzătoarepentruvârstași cadrul în care sunt exprimate, pe acest fond, popularitatea actorului a continuat să crească, după ce a fost readus în atenția telespectatorilor,de echipa „Românii au talent”. Când nu filmează pentru Pro TV, Călinescu se ocupă de afacerile sale și se relaxează în casa de la țară.

Ce avere are Florin Călinescu

Cunoscutul om de televiziune a notat în declarația de avere depusă anul trecut, pentru alegerile locale, două terenuri – unul în Argeș, de1,8 Ha și unul în Brașov, de 219 mp. De asemenea, actorul mai deține și două apartamente în București – unul în Timișoara și o casă de vacanță în Brașov. În plus, are în conturi suma de 62.000 de euro.

Călinescu mai deține un restaurant și o firmă de producție cinematografică video și de programe TV, „Florin Călinescu Media Company Impex SRL”.

Florin Călinescu, pe lângă activitatea artistică, cochetează și cu politica. Este președintele Partidului Verde, iar anul trecut a participat la alegerile locale din Capitală. A obținut un rezultat modest, doar 1,7%.

Din punct de vedere al activității în televiziune, Florin Călinescu a cunoscut apogeul în anii ’90; începutul anilor ‘2000, când realiza emisiunea „Chestiunea Zilei”. De asemenea, actoriul a mai moderat „Procesul etapei” și „Om la om”. Din 2015 face parte din juriul „Românii au talent”.

Urmăriți B1TV.ro și pe