Ce avere are Toni Iuruc, soţul Simonei Halep. Este una dintre cele mai influente persoane din Constanța

Ce avere are Toni Iuruc, soţul Simonei Halep. Este una dintre cele mai influente persoane din Constanța
Foto: Simona Halep / Instagram

Toni Iuruc a intrat în atenţia presei, odată cu relaţia sa cu Simona Halep. El este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Constanța.

Toni Iuruc și Simona Halep s-au căsători civil miercuri, 15 septembrie, în cadrul unei ceremonii elegante ce a avut loc într-un club din Mamaia.

Ce avere are Toni Iuruc

Toni Iuruc conduce șase firme, dintre care una de publicitate și activează în zona imobiliarelor. Bărbatul ar câștiga peste 100.000 de euro lunar din închirierea spațiilor de birouri pe care le deține, potrivit Fanatik.

Toni Iuruc deține imobile și în București. În cazul unei proprietăți din zona Grădinii Botanice din Capitală, soțul Simonei Halep a solicitat o autorizație pentru extinderea imobilului cu încă un etaj. Este vorba tot de o clădire de birouri.

El deține mai mulți bolizi, al căror preț se ridică la câteva sute de mii de euro. Potrivit sursei citate, averea lui Toni Iuruc este de ordinul milioanelor de euro.

Până în 2021, Simona Halep a câștigat puțin peste 37 de milioane de dolari din tenis.

Drama din viața lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep

Mulți s-au întrebat de ce la cununie a fost prezentă doar mama lui Tonic Iuruc, iar răspunsul este unul cât se poate de simplu. Tatăl afaceristului, din păcate, a decedat în urmă cu un deceniu.

Tatăl lui Toni Iuruc ar fi suferit de o boală gravă, ce a condus la moartea acestuia. Ulterior, soacra Simonei Halep a ales să nu își refacă viața alături de un alt bărbat, preferând să se dedice în totalitate afacerilor pe care soțul ei le-a lăsat în urmă.

Simona Halep și Toni Iuruc, cununie civilă la Mamaia cu 300 de persane și meniu exclusivist

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele într-o cununie civilă ce a avut loc la Mamaia. Vergil Chițac, primarul din Constanța, a fost cel care i-a cununat civil pe cei doi îndrăgostiți.

Petrecerea a avut loc la un club de fițe din Mamaia, iar nașii au fost afaceristul Dani Caramihai și soția acestuia.

Caramihai este unul dintre proprietarii clubului de fițe din Mamaia, unde va avea loc petrecerea Simonei și a viitorului ei soț. Alături de frații Liviu și Mihai Popescu și de Nicu Mărgeanu, Dani Caramihai a înființat businessul cu o investiție de 170.000 de euro.

Simona și Toni Iuruc au ales un meniu aparte pentru nunta ce a avut loc pe 15 septembrie. Nu au lipsit fructele de mare, peștele, friptura, delicatesele precum rață cu mango, foie gras, tartar de vită cu cipsuri din cartofi și tartar de ton cu biscuiți, scoici San Jaques cu sos de unt și citrice.