Ce crede Pavel Stratan despre relația Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: „Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie”

Pavel Stratan a dezvăluit ce crede despre Edward Sanda. Foto: Facebook/Cleopatra Stratan, Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan, fetița care îl aștepta pe Ghiță la portiță, a crescut mare și s-a măritat. Interpreta a devenit soție la 19 ani.

Cum a reacționat Pavel Stratan la vestea Cleopatrei

Pavel Stratan este cel mai bun prieten și mentor pentru Cleopatra Strătan. Interpretul a povestit în cadrul unui interviu că nu a fost surprins de decizia fiicei. Acesta a susținut-o și i-a fost alături în una dintre cele mai importante zile din viață.

„La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta, când ea o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei”, a spus Pavel Stratan pentru Rodica Ciorănică.

Ce pretenții are Pavel Stratan

Artistul susține că nu contează vârsta în care tinerii vor să se căsătorească. Cel mai important lucru este înțelegerea între cei doi. Pavel Stratan i-a oferit dreptul să aleagă și a avut încredere în Cleopatra.

„Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta, mai puțin contează. N-am avut nicio reținere, totdeauna am avut încredere în Cleopatra și totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile, s-o influențez. Pentru că, câteodată, părinții fac greșeala asta. Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică și toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât în momentele acelea nu trebuia să îi spun ceva, ca s-o influențez”, a mai adăugat Pavel Stratan.

Cum s-au cunoscut cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan a apreciat atitudinea părintelui și a mărturisit să îi este foarte recunoscătoare pentru educația primită. Vedeta recunoaște că se înțelege foarte bine cu celebrul artist. Cei doi se înțeleg și fără cuvinte. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„El m-a ajutat și el a fost martorul evenimentului în care l-am cunoscut pe Eduard, pe soțul meu, pentru că datorită lui am ajuns la București în ziua aceea. Datorită lui l-am întâlnit la studio și datorită lui am început toată povestea de dragoste, pentru că el a fost omul ăla care a anticipat toată relația noastră”, a comentat Cleopatra Stratan.

Cei mai importanți bărbați în viața Cleopatrei Stratan

Interpreta recunoaște că este înconjurată de cei mai buni bărbați. În cadrul interviului, Cleopatra Stratan a oferit mai multe detalii despre cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica lui se căsătorește la 19 ani.

„El și-a dorit ca noi doi să fim împreună. Datorită lui am ajuns să ne apropiem și să ne căsătorim, într-un final. Tata e eroul meu. Și după el urmează și Edi, și fratele meu, Cezar. Ei trei sunt cei mai importanți bărbați din viața mea, cărora o să le mulțumesc pentru absolut orice. Pentru el n-a fost nimic șocant. Doar s-a bucurat odată cu noi, așa cum a făcut-o și mama mea și părinții lui Eduard. Tata știe tot despre mine. Eu am crescut lângă el, sub ochii lui. Câteodată el mă înțelege și fără să spună ceva”, a conchis Cleopatra Stratan.

Urmăriți B1TV.ro și pe