Ce face Maria Dragomiroiu cu părul, după ce îl tunde: „Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie?”

Ce face Maria Dragomiroiu cu părul, după ce îl tunde: Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie?
FOTO: Facebook: Maria Dragomiroiu

Cântăreața de muzică populară, Maria Dragomiroiu, a făcut mărturisiri în legătură cu podoaba capilară a sa, respectiv ce face cu părul după ce îl tunde. Cunoscută  pentru părul ei lung și foarte bogat, artista își întreține cu mare atenție părul și are foarte mare grijă de el.

Astfel că, după ce își tunde părul, Maria Dragomiroiu alege să nu arunce părul, ci în schimb îl pune în iarbă, pentru a fi în aer liber.
Artista consideră că nu poate arunca la gunoi ceva ce i-a adus faimă și bucurie.

Ce a declarat Maria Dragomiroiu despre părul ei

Maria Dragomiroiu a declarat despre părul ei într-un interviu pentru Click.ro că: „Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? (…)
Îl strâng, îl fac păpuşele mici,  îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber.”, a dezvăluit artista, pentru sursa citată, conform Wowbiz.ro.

Ce obiceiuri are artista când vine vorba despre podoaba capilară

Totodată, un alt obicei în materie de întreținere a părului pe care Maria Dragomiroiu îl are, este vorba despre alegerea tipului de vopsea.
Artista utilizează aceeași vopsea de peste un deceniu și este foarte de mulțumită de rezultatele pe care le are, mai ales că se vopsește  singură.
„De vopsit tot singură mă vopsesc, în 5 minute, doar la rădăcină, atâta durează. Mă vopsesc cu aceeaşi vopsea de vreo 15 ani, de când am descoperit-o. Este cea mai accesibilă şi cea mai bună cantitativ, este dublă faţă de toate. O iau de la en gross, câteodată iau 20 de tuburi, îmi ajunge un an. Mă vopsesc cam o dată la o lună.” a mai declarat Maria Dragomiroiu în același interviu.
Urmăriți B1TV.ro și pe