Ce i-a spus George Tănase, în direct, Vivianei Sposub, chiar de ziua ei de naștere: „N-am vrut să te compar cu Ilinca Vandici…”

Ce i-a spus George Tănase, în direct, Vivianei Sposub, chiar de ziua ei de naștere: „N-am vrut să te compar cu Ilinca Vandici…”
Foto: Instagram / Viviana Sposub

Viviana Sposub a împlinit 25 de ani și a primit de ziua ei multe cadouri din partea celor dragi. Vedeta prezintă, în fiecare zi, matinalul de la Kanal D,  împreună cu colegii ei de emisiune, George Tănase și Adrian Cristea.

Viviana a primit și un mesaj din partea colegului ei George Tănase, care e, de meserie, comediant.

Ce i-a spus George Tănase, în direct Vivianei Sposub

De curând, Viviana Sposub a împlinit vârsta de 25 de ani, iar ziua de naștere a prins-o la muncă,  în timpul emisiunii matinale de la Kanal D.  Pe parcursul emisiunii, prezentatoarea a avut parte de o surpriză neașteptată din partea colegului ei, George Tănase.

„Deviza Vivianei în viață este ‘Toate televiziunile la timpul lor. Nu vreau să zic că a avut mulți colegi, dar la evenimente le spune Viviana, îmi pare bine.

N-am vrut să te compar cu Ilinca Vandici pentru că ar fi o blasfemie pentru ea. Diferența între tine și ea nu e mare, de câțiva ani… lumină! Cum știm că tu furi curent, nu ești așa departe.

Puțină lume știe că Viviana Sposub este o persoană respectuoasă, cum îi stă bine unui botoșenean venit în Capitală. În primul an în București a dat bună ziua tuturor oamenilor de la metrou.

De fiecare dată când intra în mall, se descălța la intrare, când a mers prima dată la piscină a zis ‘Mamă, câta cada 

Bancul preferat al Vivianei este cel cu Andreea Marin. Andreea, m-ar interesa să ajung ca tine’, a glumit George Tănase, în timpul  emisiunii, conform Fanatik.ro.

Dan Bursuc, mesaj pentru Viviana Sposub

Viviana  a avut parte de mai multe cadouri, printre care, evident, și  din partea iubitului ei, George Burcea, dar și a surorii sale. Vedeta a primit de la ei de ziua de naștere un buchet de flori și un tort.

În plus, o altă surpriză a venit din partea lui Dan Bursuc, invitat în timpul emisiunii pentru a o felicita pe prezentatoare, conform sursei citate.

„Aș vrea să o felicit pentru ambiția pe care o are. Visurile ei și le îndeplinește. Chiar mi-a intrat la suflet fetița asta și i-am spus, hai să fii prezentatoare și apoi solistă. Vom face un proiect special împreună’, a spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe