Ce mănâncă Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi fără limite (Antena 1). Rețetele care au uimit Grecia

Ce mănâncă Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi fără limite (Antena 1). Rețetele care au uimit Grecia
Chefi fără limite, npul show culinar de la Antena 1 cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea / Foto: Instagram / Cătălin Scărlătescu

Cei trei chefi de la Antena 1 se bucură de preparate delicioase în timpul filmărilor pentru Chefi fără limite, noua emisiune culinară la care participă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Deși provocările sunt mari, iar concursul a adus o schimbare radicală în viața lor, experiența în Grecia aduce și o serie de părți bune, iar mâncare tradițională, delicioasă, nu lipsește din meniu.

Recent, Florin Dumitrescu a postat pe Instagram unul dintre preparatele cu care se răsfață în ținutul Elen, după ce Cătălin Scărlătescu a recunoscut că doar în Grecia a mâncat cei mai buni calmari.

Ce mănâncă Florin Dumitrescu în Grecia, la Chefi fără limite

Florin Dumitrescu pare să se delecteze cu bucate alese în Grecia. Recent, el a postat pe Instagram o imagina în care le arăta fanilor ceea ce mănâncă și le transmitea faptul că cea mai bună rețetă de gnocchi cu carne din capră se găsește acolo.

„Gnocchi cu carne de capra. Cea mai gustoasa farfurie cu mâncare din Grecia”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram, din Grecia.

Cătălin Scărlătescu, rețeta pe care a prezentat-o fanilor în timpul filmărilor de la Antena 1

Vedeta de la Antena 1 este în permanentă legătură cu fanii din mediul online. Astfel, Cătălin Scărlătescu i-a surprins pe internauți cu unul dintre cele mai bune preparate, pe care le-a degustat în Grecia și despre care spune că a fost absolut delicios.

În timpul filmărilor, dar și în timpul experienței din spatele camerei, cei trei chefi se bucură de preparate culinare inedite.

Creveți, vinuri grecești, pește și calmari sunt doar câteva dintre preparatele pe care Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu le distribuie zilnic în mediul online. Cea mai recentă surpriză pe care Cătălin Scărlătescu a împărtășit-o cu fanii sunt creveții Saganaki în stil grecesc.

„Cei mai buni creveți Saganaki sunt în Grecia”, a scris Cătălin Scărlătescu la fotografia pe care a distribuit-o.

Urmăriți B1TV.ro și pe