Ce părere are Pavel Stratan despre relația fiicei sale cu Edward Santa. „Tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea”

Ce părere are Pavel Stratan despre relația fiicei sale cu Edward Santa. „Tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea”
FOTO: Instagram: Cleopatra Stratan

Vestea că Edward Santa și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar fanii celor doi s-au bucurat nespus de mult în momentul în care artistul a anunțat că zvonurile referitoare la o relație de iubire sunt adevărate. Totuși, care este părerea lui Pavel Stratan despre idila fiicei sale.

Părerea lui Pavel Stratan despre relația fiicei lui cu Edward Sanda

Edward Sanda a confirmat luna trecută că el și Cleopatra Statan formează un cuplu. Cei doi sunt împreună de mai multe luni, însă au preferat să rămână discreți în ceea ce privește acest subiect. Cu toate acestea, circulau deja zvonuri că cei doi cântăreți ar fi ceva mai mult decât prieteni.

Acum că toată lumea știe că Edward Sanda și Cleopatra Statan trăiesc o frumoasă poveste de iubire, toată lumea a vrut să știe ce părere are Pavel Stratan despre acest lucru.

Cleopatra Statan a mărturisit că amândoi părinții s-au bucurat. Ba mai mult, aceasta spune că tatăl ei își dăduse seama că este ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie între ea și Edward Sanda chiar dinainte să realizeze însăși artista.

„Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc”, a declarat Cleopatra Stratan, într-un interviu recent.

Pe de altă parte și mama lui Edward Sanda s-a bucurat când a aflat vestea că cei doi formeează un cuplu și este fericită că fiul ei a găsit într-un sfârșit fata potrivită.

„Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie”, a spus acesta.

Edward Santa și Cleopatra Stratan s-au îndrăgostit treptat

Cleopatra Stratan în vârstă de 17 ani și Edward au colaborat la realizarea mai multor piese, dintre care cele mai cunoscute sunt „Cozonac” și „Leapșa muzicală”.

Cei doi artiști au mărturisit cu ceva timp în urmă că unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le au împreună sunt de la realizarea piesei Cozonac.

„Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun şi aşa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesa asta împreună şi să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul şi acum lansarea. La clip ne-am simţit foarte bine, cu bună dispoziţie şi veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward ca şi cum am petrecut Crăciunul împreună“, a declarat Cleopatra Stratan pentru adevărul.ro.

Cel care a făcut marele anunț a fost chiar Edward Sanda, în cadrul unei intervenții la Antena Stars.

„Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. E chiar ce căutam eu”, a povestit Edward Sanda despre Cleopatra Stratan, pentru Antena Stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe