Celebra cântăreață a devenit mamă pentru prima oară. Ce nume a ales Vlăduța Lupău pentru cel mic: „Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat”

Celebra cântăreață a devenit mamă pentru prima oară. Ce nume a ales Vlăduța Lupău pentru cel mic: „Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat”
Sursa Foto: Instagram/@vladutalupau

Vladuța Lupău trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața fiecărei femei. Momentul pe care artista l-a așteptat cu sufletul la gură încă de acum nouă luni iată că a devenit realitate, iar ea și Adi Rus au reușit să își strângă bebelușul în brațe pentru prima dată.

Soțul solistei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare alături de o fotografie în care își ținea fiul în primele lui clipe de viață.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată

Îndrăgita cântăreață și partenerul ei de viață au trăit cele mai intense emoții la un spital din Cluj, acolo unde Vlăduța Lupău a născut pe 6 august 2022. Artista a publicat o fotografie cu ea ținându-și în brațe fiul și le-a dezvăluit fanilor ce nume poartă micuțul.

Copilul se numește Rus Iair. S-a născut în zi de sărbătoare, având în vedere faptul că pe 6 august este o sărbătoare cu cruce roşie în calendarul creștin-ortodox, de Schimbarea la faţă a Domnului.

Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui. Rus Iair, esti BINECUVANTAREA MEA!

PS: a fost dragoste la prima vedere @vladutalupau te iubim cel mai mult, mama eroina”, a fost mesajul lui Adi Rus.

View this post on Instagram

A post shared by Adi Rus (@adiiirus)

Artista a fost diagnosticată cu „boala secolului”

Artista a precizat în cadrul unui interviu, că a prins sarcină în mod natural, însă aceasta a recunoscut că a trecut prin momente complicate. Vladuța s-a confruntat cu o boală care afectează o mulțime de femei.

„Multe fete mi-au scris că ele credeau că am făcut fertilizare, însă pot să spun că anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză, o boală a secolului la femei, și la câteva luni a venit natural. Cu ajutorul lui Dumnezeu, minunile se întâmplă.

N-am zis nici de treaba cu endometrioza pentru că e un lucru personal. M-am tratat, după care lucrurile, cu voia lui Dumnezeu, se întâmplă”, a afirmat Vlăduța Lupău.

Urmăriți B1TV.ro și pe