Celebră în lumea mondenă, o vedetă a descoperit apoi religia iar acum își vinde afacerea cu 50 de mii de euro

Celebră în lumea mondenă, o vedetă a descoperit apoi religia iar acum își vinde afacerea cu 50 de mii de euro
Foto: Captură video

Simona Suhoi nu mai e de mulți ani… Sensual! A lăsat ”lumea bună” a Capitalei pentru un altfel de trai. A aprofundat calea religiei și a intrat în zona de afaceri. Are deschise puncte de lucru în București, Brașov și Pitești. Doar că va renunța la unul dintre ele, anunță CanCan.

Simona Sensual are afaceri în trei mari orașe

Panificație și ciocolată. Cu asta se ocupă Simona Suhoi de câțiva ani, iar afacerea a crescut, văzând cu ochii, de la an la an.

În Ploiești a fost ”deschiderea”, în 2017, atunci când i-a venit ideea, pentru că acolo-i merge bine, spune ea, dar un an mai târziu se ”muta”. Anii au trecut, Simona Suhoi are, acum, afaceri în trei orașe.

Însă punctul de lucru de la Pitești e de vânzare. Vrea să vândă tot ce are în el pentru 50.000 de euro. Spune că prețul e ”la jumătate”. ”Am prea multe, nu reușesc cu drumurile.

Așa că am decis să vând tot ce e acolo, la Pitești. Firma cu utilajele, totul e la jumătate de preț, pe cuvânt. Îmi vând ciocolateria, așa îmi place să-i spun, că fac acolo și ciocolată, nu numai panificație”, a dezvăluit Simona.

Simona a mai spus că se va concentra pe afacerea din București, pe care o poate controla mult mai ușor. Nu va renunța, însă, la cea de la Brașov, pentru că merge des pe acolo.

Simona merge la Brașov și pentru a face puțină mișcare: ”Acum sunt sus, pe munte, iau aer curat, fac o plimbare. Am ajuns la Postăvaru, la 1.800 de metri altitudine”, a spus, fericită, Simona.

Urmăriți B1TV.ro și pe