Charlene de Monaco a ajuns de urgență la spital. Soția Prințului Albert nu mai doarme și nu mai mănâncă, iar cauza ar fi problemele din căsnicie

Charlene de Monaco a ajuns de urgență la spital. Soția Prințului Albert nu mai doarme și nu mai mănâncă, iar cauza ar fi problemele din căsnicie
Foto: Hepta.ro

Charlene de Monaco, soția Prințului Albert de Monaco a ajuns de urgență la spital, fiind internată. Tânăra se pare că nu mai dormea și nu mai mânca, iar starea ei de sănătate era una precară. Ea și prințul ar fi întâmpinat o serie de probleme în căsnicie, din cauza infidelității acestuia.

Cel care ar fi susținut-o să meargă la spital ar fi chiar miliardarul Vladimir Doroni, fostul iubit al lui Naomi Campbell.

Citiți și: S-a aflat cine ar fi iubita lui Cătălin Scărlătescu, de la „Chefi la cuţite”. Fata apare tot la Antena 1 şi a încercat şi Mihai Bendeac să se cupleze cu ea

Charlene de Monaco, internată de urgență în spital

Starea de sănătate a soției Prințului Albert pare să nu fie tocmai una bună. Mai mult decât atât, palatul ar fi încercat să țină departe de spațiul public faptul că Prințesa Charlen aproape ar fi murit, înainte să ajungă la spital.

În luna mai, soția Prințului Albert a contractat o boală din Asia, în urma căreia nu a mai putu să mănânce și să doarmă. Problemele s-au manifestat la nivelul nasului și al gâtului. Ulterior, Charlene a suferit o intervenție chirurgicală care să o ajute să se însănătoșească și a rămas în Africa, acolo unde s-a și tratat.

Femeia a fost internată de urgență în spital, cu ajutorul miliardarului Vladimir Doroni, deși familia regală a încercat să minimizeze problemele cu care se confruntă, notează Pagesix.

Sportiva a petrecut mai mult timp în spital, iar după ultima operație suferită, Prințul Albert a anunțat că ea a fost spitalizată la dezintoxicare. Surse apropiate ale cuplului au precizat însă, pentru sursa citată mai sus, că nu ar fi fost vorba despre probleme psihice, așa cum a precizat inițial Casa Regală, ci despre oboseală și epuizarea din Africa, acolo unde a fost blocată și unde i-au lipsit soțul și familia.

Citiți și: Traume în familia lui Adrian Văncică, din cauza rolului „Celentano” din Las Fierbinţi: „Mi-a zis că nu vrea să mai vadă beţivi nici măcar la TV”

Apropiații prințesei critică familia regală și dezmint afirmațiile Prințului Albert

Mai mult decât atât, sursele acuză Casa Regală că încearcă să minimalizeze problemele pe care perechea le întâmpină și dă vina pe o stare psihică precare a sportivei.

Nu își pierde mințile sau nu suferă de probleme grave de sănătate mintală. Nu a putut să mai mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci. A reușit doar să bea lichide cu paiul, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală. Este epuizată de șase luni de operații și de incapacitatea de a mânca corespunzător”, au declarat surse pentru Pagesix.

Inițial, Prințul Alber a precizat pentru People că soția s-a se afla într-o stare psihică precară și nu mai putea face față îndatoririlor regale, dar nici vieții de familie.

Era epuizată fizic și emoțional. Era copleșită. Nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”, a precizat el.

Afirmațiile Casei Regale se pare că au fost contrazise de apropiații Prințesei Charlene de Monaco.

Citiți și: Motivul ruşinos pentru care Alexandra Stan i-a dat papucii lui Dorian Popa

Charlene a petrecut o bună parte din acest an în Africa de sud, țara ei natală și nu ar fi putut să revină la Monaco din cauza problemelor de sănătate. În vârstă de 43 de ani, totuși aceasta nu ar fi revenit „acasă” din cauza infidelităților Prințului Albert.