Chef Foa, reacție furibundă la adresa unei concurent. A răbufnit când a văzut ce s-a întâmplat în platou  

Chef Foa, reacție furibundă la adresa unei concurent. A răbufnit când a văzut ce s-a întâmplat în platou   
Foto: Instagram / MasterChef

Chef Foa a avut parte de un moment care l-a înfuriat teribil la MasterChef. Bucătarul s-a supărat și a reacționat furibund imediat ce a văzut gestul unei concurente.

În timpul emisiunii de la Pro TV, Chef Foa a fost extrem de dur cu o concurentă, după ce a văzut risipa care s-a petrecut în timp ce gătea. Tânăra a aruncat o cantitate mare de vită, iar acest gest a fost de netolerat pentru bucătar.

Chef Foa, reacție furibundă la MasterChef, în timpul confruntărilor

Chef Foa a taxat-o extrem de dur pe o concurentă, în timpul probelor de duel. Cei trei concurenți primiseră câte un coș cu produse pe care urmau să folosesc în bucătărie, la gătirea unui produs demn de concurs.

Andreea Farcaș nu a fost încântată de ingredientul cheie, acesta fiind carnea de vită. Totuși, a pregătit un mușchi de vită la tavă, iar restul de carne care i-a rămas l-a aruncat la gunoi. Acesta a fost gestul care l-a șocat pe chef Foa.

„Data viitoare când arunci mușchiul de vită, să mă chemi și pe mine. Și mie îmi plac aroganțele acestea, dar eu nu am făcut așa ceva în viața mea!”, a spus chef Foa, în timpul emisiunii.

 Incident în bucătăria de la MasterChef

Musty, fratele lui Kamara a avut parte de un incident în bucătăria de la Masterchef, chiar în timpul duelului cu cei doi cocnurenți, Andreea Farcaș și Alin Marinică.

„Musty, iei foc! Chemați pompierii!”, i-a spus celălalt concurent, atunci când a lăsat o pungă de plastic în bătaia flăcării de la aragaz. Din fericire, nu au existat victime iar „incendiul” nu s-a extins.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război
14:04 - Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)
14:00 - Sharon Stone a dominat covorul roşu de la Cannes. Actriţa în vârstă de 64 de ani a stârnit admirația publicului
13:57 - Cei mai mulți refugiați ucraineni vor să părăsească Ungaria, spune AFP. Problema este că Viktor Orban e pro-rus, susține o femeie care a fugit de drama războiului declanșat de Moscova