Chef Sorin Bontea a făcut anunțul serii, în legătură cu show-ul Chefi la cuțite: „Cred că îmi ajunge”

Chef Sorin Bontea a făcut anunțul serii, în legătură cu show-ul Chefi la cuțite: „Cred că îmi ajunge”
Foto: Facebook / Sorin Bontea

Sorin Bontea a făcut anunțul serii în legătură cu show-urile Chefi la cuțite și Chefi fără limite. Celebrul chef a postat în mediul online o imagine cu subînțeles, referitoare la emisiunea pe care o realizează la Antena 1.

Sorin Bontea i-a obișnuit pe fani cu poziția de jurat în celebrul show culinar Chefi la cuțite. În vârstă de 51 de ani, Bontea îi încântă pe telespectatori cu preparate culinare, umor și ambiție alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea, anunțul serii cu privire la show-urile Chefi la cuțite și Chefi fără limite

Sorin Bontea, celebrul chef de la Antena 1 a postat o fotografie care i-a lăsat pe fani cu gura căscată. Aflat în Grecia, pentru filmările Chefi fără limite, vedeta de la Antena 1 s-a fotografiat alături de un preparat delicios care arată și fenomenal.

Bontea a scris în dreptul imaginii „Cred că îmi ajunge” și a glumit cu internauții.

Internauții nu au mai stat pe gânduri și au reacționat imediat când au văzut bunătățile pe care le prepară și le mănâncă Sorin Bontea:

„Ma interesează cum de mâncați atâtea bunătăți și nu va îngrășați?Sa va fie de bine!”

„Să aveți poftă Dacă mai împarți și cu alții o să te simți mai bine”

„Poftă bună! E calamar la grătar? Doamne am apă în gură din cauza d-voastră”

„Dacă mănânci cu mujdei de usturoi și cu mămăligă ca la Moldova, te saturi și te îngrași”, au scris internauții la postarea lui chef Sorin Bontea.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, filmări pentru un nou show culinar la Antena 1

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au plecat din țară. Cei trei urmează să realizeze un nou show culinar la Antena 1, ce va fi difuzat în loc de Chefi la cuțite.

Cei trei chefi i-au surprins pe fanii emisiunii de la Antena 1, în această toamnă, când au anunțat că nu vor mai realiza, cel puțin pentru moment, Chefi la cuțite. Echipa urmează să se ocupe de un nou show culinar, tot pentru Antena 1.

Emisiunea se va numi „Chefi fără limite”, iar filmările au început deja, doar că cei trei nu au mai rămas în București, așa cum erau fanii obișnuiți, ci au plecat pe meleaguri străine.

Cei trei protagoniști ai show-ului Chefi la cuțite și-au făcut bagajele în această toamnă și au plecat din țară.

Echipa formată din cei mai cunoscuți chefi din țară a ajuns în Grecia, acolo unde Bontea, Scărălătescu și Dumitrescu filmează pentru „Chefi fără limite”, emisiune culinară ce va înlocui „Chefi la cușite” de la Antena 1.