Emisiunea de concurs culinar „Chefi la cuțite” va rămâne, din sezonul următor, fără cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Oficial, motivul e că aceștia se simt obosiți de filmări și au nevoie de timp pentru proiectele personale. Însă, susțin sursele cancan.ro, adevăratul motiv ar fi altul: cei trei își pregătesc revenirea la Pro TV, postul care i-a și lansat.
Potrivit surselor cancan.ro, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar fi avut întâlniri în secret cu Pro TV și ar urma să fie protagoniștii unui nou show culinar.
Informația apare la câteva luni după ce același site anunța că producătoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, Mona Segall, e intens curtată de postul din Pache Protopopescu și că ar urma să revină în primăvara anului viitor.
„Nimeni nu pleacă atunci când se află în vârful muntelui, mai ales că ei au un contract extrem de strict, cu clauze contractuale uriașe. Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu PRO TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi “În barcă”, chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro pentru a merge la Antene. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.
Dăcă în urmă cu 9 ani, ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor.
Poate că întreaga poveste pare o trădare la adresa Monei Segall, dar fiecare întâmplare are două sau mai multe povești. Până acum s-a spus numai una. Nimeni nu a trădat pe nimeni, până la urmă este vorba despre un business”, au spus sursele cancan.ro.
Site-ul a mai dezvăluit că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au primit fiecare câte 5.000 de euro pe zi de filmare. În 2022, ei au filmat cele două sezoane în 77 de zile, iar în 2023 în 30 de zile. Asta înseamnă că fiecare chef a încasat anul trecut 385.000 euro, iar anul acesta 150.000.