Cine a câștigat a doua luptă pentru imunitatea de la Survivor România 2022. A fost marcată prima ștafetă din noul sezon de la Pro TV

Sursa Foto: Instagram/ Survivor România

Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru cea de-a doua imunitatea de la Survivor România 2022. Cele două echipe și-au scos la înaintare strategiile, dar și concurenții mai buni și mai puternici, în încercarea de a dobândi șansa la imunitate.

Fiecare echipă și-a pus, inclusiv pe ultima sută de metrii strategia. Emil Rengle de la Faimoși a contribuit la definirea tehnicii pe care a adoptat-o echipa lui. Pe lângă imunitate, echipa câștigătoare pleacă în tabăra ei și cu provizii pentru următoarele zile. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Cine a câștigat a doua imunitatea de la Survivor România

După o luptă cot la cot și după ce fiecare concurent a încercat să aducă un punct echipei sale, cea de-a doua imunitatea câștigată la Survivor România a fost a Războinici, punctul decisiv fiind adus de către Ștefania Ștefan.

Aceștia au reușit să îi învingă pe Faimoși și se vor bucura de siguranță la următoarele probe din concurs.

La ștafetă, Războinicii i-au desemnat pe Ștefania Ștefan și pe Ionuț Pop, în timp ce Faimoșii i-au desemnat pe Emil Rengle și Otilia.

Un punct decisiv în primele probe, adus de Andreea Tonciu

Un punct decisiv a fost marcat de Andreea Tonciu, care a bătut-o pe Alexandra Duli, ducând lupta la scorul de 5-3 pentru Faimoși. Bruneta a reușit să se remarce pozitiv, după scandalul în care a fost implicată cu CRBL. 

Totodată, punctul adus de Andreea Tonciu a reușit să creeze tensiuni și conflicte în rândul concurentelor din tabăra Războinicilor.

În cea de-a treia rundă, s-au duelat doi băieți și două fete de la Războinici și Faimoși. Ionuț Popa de la Războinici și TJ Miles de la Faimoși au fost băieții care au intrat în cursă, iar punctul a fost adus de către TJ Miles, în echipa Faimoșilor.

La fete, s-au duelat Elena Chiriac din echipa Faimoșilor și Elena Chiriac din echipa Războinicilor.

Faimoșii și Războinicii, strategii de luptă în cursa pentru imunitate

Emil Rengle a fost cel care a stabilit strategia pentru Faimoși, însă probele au necesitat atât forță, cât și rezistență și îndemânare. Faimoșii și-au stabilit o strategie plină de amuzament și mai ales de ironii.

Orice traseu ar fi trebuie să câștigăm! (…) Îi facem la psihic întâi, prin dănsulețe și muzicuțe, râdem cu ei, apoi râdem de ei”, le-a spus Emil Rengle concurenților, înainte de a începe proba pentru imunitate.

În același timp, Războinicii și-au pus în ordine conflictele din interiorul echipei, ca mai apoi să fie pregătiți pentru lupta de imunitate în fața Faimoșilor.

„Faimoșii au câștigat o singură dată, felicitări lor și noi învățăm să pierdem. Ne bucurăm că nu am pierdut imunitatea, dar vom da sigur totul  pentru că noi suntem războinici”, a spus Ștefania Ștefan, înainte de proba pentru imunitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe