Cine a fost marea iubire a Pamelei Anderson. Toată viața a regretat după el

Cine a fost marea iubire a Pamelei Anderson. Toată viața a regretat după el
foto: facebook Pamela Anderson

Faimoasa vedetă TV, Pamela Anderson, a dezvăluit aspecte sentimentale din viața sa deloc monotonă, în cartea autobiografică intitulată simplu…„Love, Pamela”.

Apreciată pentru rolul său din „Baywatch”, a mărturisit că a fost îndrăgostită cu adevărat doar de un singur bărbat în toată viața ei deși a fost căsătorită de mai multe ori; doar relația cu Tommy Lee a fost cea pe care a idealizat-o.

„Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna” – a relatat ea, menționează publicația mondenă peroz.ro.

Pamela:  „Ne-am distrat. Regula noastră era să nu aveam reguli

„Relația mea cu Tommy poate să fi fost singura relație în care am fost vreodată cu adevărat îndrăgostită”, spune Pamela Anderson în cartea amintită după ce a recunoscut că pasiunea pentru Lee a venit din dorința ei de a găsi acea securitate de care avea nevoie, din cauza copilăriei traumatizante pe care a avut-o, fiind crescută de un tată abuziv.

„Eu și Tommy ne-am îndrăgostit, am simțit acea relație ca și cum ar fi fost un loc sigur pentru mine.

Era ca un cavaler în armură. Am fost super entuziasmată, în sensul bun. Mă gândeam că despre asta e vorba, asta e iubirea adevărată.

A fost romantic”, a povestit actrița.

La nunta lor din 1995, pe o plajă din Cancun, ea a purtat un costum de baie și el doar pantaloni scurți iar momentul a fost subiectul tuturor tabloidelor la acea vreme: „Ne-am distrat. Regula noastră era să nu aveam reguli”, a mai spus vedeta.

Cine le-a stricat mariajul de vis

Relația lor a eșuat după ce Pamela a fost jefuită, iar din seiful său a dispărut și o „casetă în care aceasta întreținea relații intime”, care a fost vândută presei – menționează peroz.ro.

„A distrus vieți și a început cu relația noastră. Este de neiertat faptul că oamenii cred că pot să profite de o experiență atât de teribilă”, a subliniat Pamela.

Cu doi copii acasă, presiunile și stresul i-au copleșit iar, în cele din urmă, într-o noapte din 1998, Lee a devenit agresiv: „Tommy l-a smuls pe Brandon din brațele mele și ne-a aruncat pe mine și pe Dylan într-un perete”, scrie ea. A intrat în panică, la acel moment, și a sunat la poliție, iar Tommy a fost arestat și închis șase luni. Ulterior, cei doi îndrăgostiți au divorțat în mod regretabil.

„Atunci a început iadul nostru”

„Divorțul de Tommy a fost cel mai greu și cel mai dificil punct din viața mea. Am fost zdrobită. Încă nu-mi venea să cred că persoana pe care o iubeam cel mai mult era capabilă de ceea ce s-a întâmplat în acea noapte. Eram amândoi devastați, dar a trebuit să-mi protejez bebelușii” a povestit Pamela focusându-se apoi doar pe îngrijirea fiilor săi și pe găsirea alinării. 

Urmăriți B1TV.ro și pe