Cine este Alexandra Anghel, iubita vloggerului COLO, reținut pentru instigare la viol (VIDEO)

Alexandu Bălan, vloggerul bucureștean de 28 de ani, a fost reținut de Poliție, marți seara, sub acuzația de instigare la viol pe canalul său de Youtube, urmărit de peste 850.000 de oameni.

Deși este într-o relație de mai mulți ani cu Alexandra Anghel, o tânără de 24 de ani, Colo declară public că îl atrag minorele și chiar a întreținut relații sexuale forțate cu o adolescentă.

„Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate„, a spus Bălan într-unul dintre videoclipurile sale.

După ce a instigat la acte sexuale cu minore,vloggerul s-a ales cu dosar penal, iar acum riscă 12 ani de închisoare, în ciuda faptului că și-a cerut scuze în mod public.

Iubita lui COLO, vloggerul reținut pentru instigare la viol,răspunde la scandal

În contextul acestui scandal, iubita sa îi ia apărarea lui Alexandru, afirmând că ceea ce acesta a declarat pe internet, legat de vestimentația fetelor, „este complet greșit”, iar nimeni nu are dreptul să le atingă, fără voia lor.

„Alexandru este cu totul altă persoană în viața de zi cu zi, noi suntem împreună de 6 ani și vă asigur că acele imagini nu reflectă deloc felul în care este el, felul în care se comport într-o relație cu mine sau cu cei apropiați.

Toți oamenii care ne cunosc știu că el este o persoană super bună, glumeață, pozitivă, iar toate aceste lucruri nu reflectă deloc realitatea”, a reacționat Alexandra.

De asemenea, la acuzațiile aduse lui COLO,Alexandraa răspuns printr-un citat în limba engleză:„Your judgments of other people say more about you than they do about them“(Judecățile tale legate de alte persoane spun mai mult despre tine decât despre ele).

Cine este Alexandra, iubita vloggerului COLO

La fel ca iubitul său, și Alexandra este gamer și vlogger, fiind cunoscută în mediul online sub pseudonimul de ”Alequeena”. De asemenea, Alexandra are o pagină de Instagram cu peste 200.000 de urmăritori.

În urmă cu câteva săptămâni, înainte de afirmațiile iubitului ei și izbucnirea scandalului, Alexandra a postat o fotografie sexy pe internet, primind o propunere indecentă din partea unui internaut.

”Te-aș f…”,i-a scris bărbatul. ”Altul care n-are cu ce”, i-a răspuns direct Alexandra fanului îndrăzneț.

Totodată, Alexandra a fost acuzată că ar fi practicat videochat, în ciuda faptului că este foarte tânără. Neputând fi confirmată, această informație rămâne, momentan, doar la statutul de zvon.