Cine este, în realitate, băiatul de la SuperStar (Pro TV), cu chitara cu corzile rupte, care i-a făcut pe jurați să plângă

Cine este, în realitate, băiatul de la SuperStar (Pro TV), cu chitara cu corzile rupte, care i-a făcut pe jurați să plângă
Foto: Youtube

Andrei Serjant, un tânăr din Chișinău, în vârstă de 21 de ani, a emoționat până la lacrimi juriul de la emisiunea „SuperStar România”, difuzată pe Pro TV.

Jurații au remarcat timbrul special al băiatului, care s-a prezentat ca fiind un artist de stradă ce cântă prin subteranele din capitala Republicii Moldova. Acesta a spus că această activitate este dificilă, deoarece „depinde de timpul de afară.”

Andrei Serjant, un tânăr din Chișinău, i-a făcut să plângă pe jurații de la SuperStar România

Andrei a ales să interpreteze piesa Zombie de la The Cranberries, iar la primele versuri a fost remarcat de juratul Marius Moga, care a observat că „băiatul sună bine, zici că e în studio”.

„De la început cântam pe stradă doar când nu era nimeni, când trecea cineva, mă ascundeam. Până am înțeles că asta îmi aduce venit. Dar, acum vreau un alt nivel, vreau să ies din acea subterană, în lumina zilei”, spune Andrei.

La finalul interpretării, Andrei a avut parte doar de cuvinte de laudă.

Ce au spus jurații de la SuperStar România

„Ceea ce auzeam părea înregistrat, terminat. Nu ai nicio greșeală, s-a rupt coarda, dă-i înainte. Ești artist, mă Andrei și nu doar de stradă. Locul tău trebuie să evoluezi de la stradă în platou, din platou la concerte în săli și de la concerte în săli la cele în aer liber, te văd reușind, să știi”, i-a spus Marius Moga.

„Ție ți-a ieșit excepțional și cu o coardă ruptă, și cu emoție”, a subliniat Smiley.

Andrei a ținut să spună că este obișnuit să cânte la chitară cu coardele rupte, deoarece uneori cânta și la trei coarde.

„Se rupeau și nu aveam bani să mă duc să-mi cumpăr un set nou”, spune el, scrie replicamedia.md.

Marius Moga i-a spus că „va veni o vreme în viața ta când o să ai numai chitări pe pereți”.

„Ești inspirațional”, i-a spus Smiley.

„Andrei, nu știu dacă tu îți imaginezi ce ne-ai oferit tu nouă în seara asta. Pe lângă faptul că ai cântat frumos, ești un om de care avem nevoie”, a punctat Raluka.

„De la începutul audițiilor, eu mai mândru nu m-am simțit, pentru că drumul meu a început de acolo de unde începe al tău acum. Ai reprezentat orașul cu demnitate și cu frumusețe, te felicit pentru asta”, a subliniat Carla’s Dreams.

Superstar România a început la Pro TV

Smiley, Raluka, Marius Moga şi Carla’s Dreams caută voci talentate în cel mai nou show al postului din Pache Protopopescu

În primă fază, cea a preselecţiilor, juraţii competiţiei testează concurenţii şi cei care reuşesc să îi impresioneze merg mai departe.

Vor mai urma doua etape ale competiţei până ce concurenţii vor ajunge în etapele live.

De asemenea, Pro TV anunţase că semifinalele SuperStar s-au filmat la Arenele Romane, în luna august.