Cine este iubita lui Robi din Las Fierbinți. Motivul pentru care nu vrea să se expună

Cine este iubita lui Robi din Las Fierbinți. Motivul pentru care nu vrea să se expună

Leonid Doni, actorul care îl interpretează pe Robi din Las Fierbinți, încearcă să fie cât mai discret. Cu toate acestea s-a aflat cine este iubita acestuia.

Detalii despre iubita lui Robi din Las Fierbinți

Actorul în vârstă de 42 de ani nu este căsătorit, însă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie alături de care are doi copii gemeni. „Sunt mai timid, nu-mi place să dau interviuri. Am o iubită, doi băieţi gemeni. Iubita e româncă, nu e actriţă, e bugetară şi nu vrea să se expună şi să dau poze cu ea.

Îmi văd de viaţa mea, nu-mi place să fac baie de mulţime prin mall-uri”, spunea în urmă cu ceva vreme Robi din Las Fierbinți pentru click.ro.

Actorul are doi băieți gemeni în vârstă de 5 ani de care, cu siguranță, este mândru, deși nu vrea să ofere prea multe informații despre ei.

Cine este actorul Leonid Doni din celebrul serial Las Fierbinți

Originar din Chișinău, Republica Moldova, actorul Leonid Doni s-a mutat la București în anul 1996 unde a început liceul de muzică, deși spune că nu are voce.

Vedeta și-a încercat norocul în acest domeniu, dar mai târziu avea să schimbe macazul și să joace în diferite piese de teatru și seriale.

Printre primele producții în care s-a remarcat artistul se numără serialul „Vine Poliția” și filmul „Nașa”. Ulterior, a ajuns pe platourile de filmare de la Las Fierbinți.