Cine este și cum arată iubita lui Bursucu de la Teo Show. Viața Andreei, marcată de o dramă (FOTO)

Cine este și cum arată iubita lui Bursucu de la Teo Show. Viața Andreei, marcată de o dramă (FOTO)
Foto: Instagram / Bursucu

Bursucu de la Teo Show este cunoscut de toată România, dar în ceea ce o privește pe jumătatea lui, prezentatorul alege să fie un bărbat discret. Andreea este iubita lui de ani buni, iar împreună se bucură de o poveste impresionantă, mai ales că femeia a depășit o drama când era foarte tânără.

Prezentatorul de la Kanal D și Andreea se iubesc ca în prima zi, iar Bursucul a fost cel care a crescut-o pe fiica acesteia încă de când avea 3 ani și o consideră propriul lui copil.

View this post on Instagram

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)

Cine este iubita lui Bursucu de la Kanal D

Andreea și Bursucu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar celebrul prezentator de la Kanal D este extrem de fericit lângă ea. Deși a trecut printr-o adevărată dramă când era foarte tânără, Andreea a găsit forța să iubească din nou.

Andreea a trăit o adevărată traumă, atunci când și-a pierdut iubitul, în vremea în care fiica lor avea doar 3 ani. Oana Roman a vorbit despre acest episod în trecut, ea fiind bună prietenă cu iubita prezentatorului de la Kanal D.

View this post on Instagram

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)

Andreea este o foarte veche prietenă şi ţin mult la ea. A avut o viaţă şi un destin foarte greu. Şi-a pierdut iubitul cu care avea un copil atunci când copilul avea vreo 3 ani. Pentru ea a fost o traumă absolut îngrozitoare. Andreea şi-a crescut singură copilul şi nu a mai avut nicio relaţie până să-l cunoască pe Bursucu, din câte ştiu eu”, spune Oana Roman despre prietena ei, în trecut, potrivit Click.ro.

Andreea și Bursucu de la Teo Show trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste

Frumoasa și prezentatorul TV se bucură de o iubire sinceră, iar Bursucul o iubește extrem de tare pe fiica lui vitregă, pe care o alintă „iubita lui tata”.

Andreea a crescut-o pe Alexia singură de la vârsta de 3 ani, când iubitul ei a murit. Ulterior, blondina a găsit puterea să se îndrăgostească din nou, iar cel care i-a furat inima a fost Bursucu.

View this post on Instagram

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)

Bursucul a plecat de la Teo Show

Prezentatorul a acceptat o nouă provocare de la Kanal D și urmează să pornească un proiect de matinal, alături de Viviana Sposub și George Tănase.

Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile!

Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali, a declarat Bursucu, potrivit Libertatea.

Urmăriți B1TV.ro și pe