Cine este soția lui Gică Popescu. La cererea în căsătorie, nu i-a răspuns fotbalistului cum și-ar fi dorit (FOTO)

Gică Popescu (53 de ani) și Gică Hagi (55 de ani) sunt doi dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului românesc. Jucători de bază la națională, în timpul „Generației de Aur”, primul a fost căpitan la Barcelona, iar cel de-al doilea „Rege” la Galatasaray. Sunt iubiți de fani, cu mare expunere datorită carierei în plan fotbalistic, însă în ceea ce privește viața personală, au preferat să păstreze un oarecare mister.

Gică Popescu este căsătorit cu Luminița, sora Marilenei, soția lui Gică Hagi. Fostul fundaș s-a căsătorit în 1999, iar finanțatorul Viitorului în 1995. Ambele cupluri au doi copii.

Cum s-au cunoscut Gică și Luminița Popescu

Povestea de dragoste dintre Gică Popescu și viitoarea soție a început în urma unei întâlniri la un „grătar”, acasă la fostul căpitan al Barcelonei.

„Am venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine'”, a povestit Gică Popescu la Antena 1.

„Baciul” i-a cerut lui Hagi numărul Luminiței, dar „Regele” l-a pus la treabă pe prietenul său.

„Nu-ți dau numărul, descurcă-te! A trebuit să mă descurc și m-am descurcat”, a mai dezvăluit fostul jucător al Craiovei.

Cererea în căsătorie nu a convins-o în totalitate pe Luminița

Fostul mare fotbalist a cerut-o la scurt timp în căsătorie pe Luminița, care nu a avut reacția așteptată de Gică Popescu.

„La un restaurant în București. Când am cerut-o în căsătorie mi-a zis: ‘Dar nu crezi că ar trebui totuși să mai vorbim (n.r. despre căsătorie)?’. Deci nu a sărit la mine în brațe. Eu i-am spus că o să avem timp după aceea să mai vorbim, mulți ani. În 1999 ne-am căsătorit”, a mai precizat Popescu.

Gică Popescu: „N-am simțit că am fost vânat pentru bani”

Gică Popescu a vorbit deschis despre succesul său la femei, de curând. În opinia sa, nu banii au fost principalul atuu.

„Am considerat că sunt un bărbat care să emită pretenții și fără un buzunar plin (…) Tot timpul am crezut că nu trebuie să fiu bogat ca să pot emite pretenții față de partea feminină. Această părere s-a păstrat și după aceea. N-am simțit că am fost vânat pentru bani, deși banii ajută”, a declarat Gică Popescu la Kanal D.

Gică și Luminița Popescu, la un pas de despărțire

În vârstă de 45 de ani, Luminița Popescu este investitor în domeniul imobiliar. Soțul ei este manager la Viitorul, mâna dreaptă a lui Gică Hagi și consilier onorific al premierului, în vederea pregătirii României pentru găzduirea celor 4 meciuri la EURO, în Capitală.

Potrivit presei tabloide, Luminița și Gică Popescu au fost la un pas de despărțire, după ce fostul fotbalist ar fi pus ochii pe o angajată de la Primăria Capitalei. În cele din urmă, fostul căpitan al Capitalei a ales să rămână alături de familie.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori