Cine sunt concurenții de la Chefi fără limite. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au ales echipele de la Antena 1 (FOTO)

Cine sunt concurenții de la Chefi fără limite. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au ales echipele de la Antena 1 / Foto: Instagram / Chefi fara limite

Cei trei bucătari de la Antena 1 au dezvăluit echipele alături de care au pornit în aventura Chefi fără limite. Câte 6 concurenți au făcut parte din fiecare echipă și s-au luptat, în condiții grele, pentru marele premiu.

A început numărătoarea inversă pentru Chefi fără limite. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au dezvăluit cine sunt membrii echipelor pe care le-au coordonat în Grecia. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Cine sunt concurenții din echipa lui Sorin Bontea la Chefi fără limite

Sorin Bontea i-a ținut pe fanii de pe Instagram la curent cu tot ce s-a întâmplat în Grecia, mai ales cu imagini din spatele camerelor.

„Am în echipă de toate. Am o gospodină care are gust bun, am cofetari, am un fotograf pe care mizez că are simțul frumosului, am și oameni cu forță fizică pentru diverse misiuni. Ce să zic, cred că am echipa shaorma cu de toate”, a transmis Sorin Bontea.

Membrii echipei sale sunt angajați din echipe care mai de care mai variate: Laura Eremia – Cofetar; Valentina Cornescu – Cofetar; Daniela Tănase – Solist Vocal; Daniel Jumuga (Nobo) – Cofetar; Andrei Stoian – Bucătar; Francisc Șandor – Fotograf.

Cătălin Scărlătescu și echipa din show-ul de la Antena 1

Chef Scărlătescu spune că și-a ales strategic membrii echipei, iar unul dintre cele mai mari avantaje pe care le-a avut în Grecia a fost faptul că știa să vorbească limba greacă.

„Echipa mea e ca o echipă de fotbal. Trebuie să am și portar și atacanți și mijlocași. Nu poți să pleci la drum cu 6 gemeni, așa că m-am gândit să îmi iau un om mai molcom, mai sfătos, o dansatoare frumoasă care să țină moralul echipei ridicat, o moldoveancă care are simțul frumosului, un ungur, o corporatistă și un bucătar cu multă încredere în el”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Din echipa lui Scărlătescu fac parte: Rebecca Bumpuțu – Dansatoare; Tanya Povenscaia – Trainer în domeniul unghiilor; Lucian Pupăzan – Făuritor de fundulețe; Carmen Dîrvariu – Corporatist; Istvan Kozocsa – Bucătar; Raul Bodoșcă – Bucătar.

Florin Dumitrescu, motivat de echipa aleasă la Chefi fără limite

Chef Florin Dumitrescu spune că a fost motivat de echipa albastră pe tot parcursul emisiunii. Chiar și pentru el, experiența din Grecia a fost o adevărată provocare.

„Echipa albastră mă motivează și mă face să stau liniștit în competiție. Când m-am gândit la cum să îmi formez echipa, m-am gândit la misiunile pe care urmează să le facem și mi-am ales oameni puternici, care să poată să facă multe lucruri pe lângă bucătărie.

În ceea ce privește gătitul m-am gândit că sunt oricum eu acolo și îi pot ghida. Am un singur bucătar profesionist, în rest toți provin din alte domenii. Ceea ce ne unește pe toți este ambiția”, a spus Florin Dumitrescu, pe Instagram.

Din echipa albastră, condusă de Florin Dumitrescu fac parte: Arkanian – Artist; Iman Abushov – Director Comercial; Daniela Andronie Rădulescu – instructor fitness; Vlad Tănasie – Bucătar; Mariana Tarbuc – Consilier Primărie; Daniel Tudor – Antreprenor.

Urmăriți B1TV.ro și pe