Cine sunt jurații „Românii au talent” sezonul 12. Schimbări la Pro TV. Au plecat Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, dar au venit…

Cine sunt jurații „Românii au talent” sezonul 12. Schimbări la Pro TV. Au plecat Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, dar au venit...
Foto: Pro TV

Pro TV anunţă nume noi în juriul Românii au talent, show care va reveni cu sezonul 12 în 2022. Chiar astăzi au început filmările pentru noul sezon al show-ului.

Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur se alătură emisiunii de la Pro TV

Noul juriu a anunţat în această seară, chiar la Ştirile Pro TV, este format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur, potrivit paginademedia.

Andi Moisescu și Andra care au fost prezenți din primul sezon, vor avea parte de doi colegi apreciați de către public. Alături de aceștia se vor afla, în culise, cei mai talentați prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș.

Dragoș Bucură declară: „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”.

Mihai Bobonete spune: „Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”.

Care era juriul din sezonul 11 de la ”Românii au talent”

Juriul sezonului 11 de la ”Românii au talent” era format din Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Alexandra Dinu a fost cea mai nouă membră a juriului, venind în echipa ”Românii au talent” în locul lui Mihai Petre.

Actriță, cu o experiență importantă în arta spectacolului, Alexandra Dinu este cunoscută și datorită faptului că a fost soția fotbalistului Adrian Mutu, împreună cu care are un băiat, Mario. De-a lungul carierei sale, Alexandra a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia, acolo unde a locuit foarte mulți ani, și a jucat alături de actori precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Emisiunea ”Românii au talent” este o franciză ”Got Talent”, dezvoltat de compania britanică Simco Limited.