Cleopatra Stratan a împlinit vârsta de 18 ani. Cât de mult a crescut cântăreața și cu cine se pregătește să se căsătorească (GALERIE FOTO)

Sursa Foto: Cleopatra Stratan/ Instagram

Cleopatra Stratan a împlinit vârsta majoratului, marți, 6 octombrie. Talentata adolescentă și-a petrecut prima parte a zilei aniversare cu iubitul ei, cântărețul Edward Sanda și bunul lor prieten, Dima Trofin.

Artista a postat câteva fotografii pe Instastory, însă cel mai neașteptat instantaneu a venit din partea partenerului ei de viață.

„Să știți că așa e cel mai bine, cu nevasta lângă mine”, a scris Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda urmeazăse căsătorească

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt gata să se căsătorească și chiar să aducă un copil pe lume.Cei doi cântăreți au dezvăluit ce planuri au, dar și cum văd părinții lor această relație.

Îndrăgostiții au declarat în platoul emisiunii La Măruță, că plănuiesc săse căsătorescă pentrurelația lor este „cea mai serioasă”.

Cleopatra și Edward aupovestit și cum s-a înfiripat povesteade dragoste.

„În februarie, la sfârșitul lunifebruarie, până atunci eram foarte buni prieteni de studio, până atunci ne apropiam și la sfârșitul lunii februarie ne-am dat seama, am petrecut timp aici împreună că eram la studio și după aceea am intrat în carantină… eu la Chișinău și el aici [ n.r. București]”, a povestit Cleopatra.

„Ne-am oficializat. Am zis că avem foarte multe lucruri în comun, o conexiune foarte strânsă și suntem făcuți unul pentru celălalt„,a spus artistul.

Edward Sanda a mers acasă, la familia Stratan

Cântărețul a dezvăluit că deși îl știa pe Pavel Stratan, a mers să discute cu el după ce a început relația cu fiica lui.

„Ne-am cunoscut mai bine. E foarte ok. Ne înțelegem foarte bine, avem o legătură foarte strânsă si frumoasă”recunoscând că a fost la casa artistului din Chisinău.

Nici Cleopatra nu s-a lăsat mai prejos și a venit să-i cunoască familia iubitului ei.

Chiar de dinainte să fim împreună [n.r. se cunoșteau] , dar acum vreau să ieși împreună, să ne cunoaștem mult mai bine. Edi a avut ocazia să cunoscă părinții mei mai bine„, a spus tânăra.

Chiar dacă momentan nu locuiesc împreună, cei doi vor să se mute în aceeași locuință de anul viitor.

Urmăriți B1TV.ro și pe