Cleopatra Stratan, dezvăluiri despre provocările în cuplu după căsătoria cu Edward Sanda: „Femeia are întotdeauna dreptate”

Cleopatra Stratan, dezvăluiri despre provocările în cuplu după căsătoria cu Edward Sanda: „Femeia are întotdeauna dreptate”
Cleopatra Stratan, dezvăluiri despre provocările în cuplu după căsătoria cu Edward Sanda: „Femeia are întotdeauna dreptate”. Sursa Foto: Instagram/@cleopatrastratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție în anul 2021 și au demonstrat că sunt suficienți de maturi pentru a face fața vieții de familie.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre provocările în cuplu după căsătorie

Cleopatra Stratan nu l-a așteptat prea mult pe „Ghiță”. Ba chiar, ar zice unii, s-a cam grăbit după ce s-a căsătorit, pe când avea doar 18 ani, cu artistul Edward Sanda. Cei doi se cunosc de mult timp, prin prisma meseriei pe care o au și de-a lungul timpului au avut ocazia și au colaborat de multe ori până să realizeze că se potrivesc și din punct de vedere sentimental.

Viața de cuplu a venit la pachet și cu multe provocări, dar cei doi au știut cum să le depășească cu brio. Ca în orice familie, nici relația lui Edward cu Cleopatra nu este lipsită de probleme. Cei doi nu au certuri majore, însă, din când în când, opiniile lor sunt diferite.

„Viața de femeie căsătorită este frumoasă și fericită. Noi nu ne certăm niciodată. Avem situații în care eu am o părere, iar el are altă părere, încercăm să o discutăm și rezolvăm orice”, a declarat Cleopatra Stratan, potrivit fanatik.ro.

Artiștii nu s-au certat niciodată în adevăratul sens al cuvântului și sunt de părere că o bună comunicare ajută de fiecare dată.

„Femeia are întotdeauna dreptate, se zice. Câteodată, da!”, a adăugat Edward Sanda.

Cum s-a îndrăgostit Cleopatra Stratan de Edward Sanda

Cleopatra a povestit cum s-a îndrăgostit de partenerul ei și cât timp le-a luat până să fie împreună. Când vine vorba despre ce îi place la soțul ei, Cleopatra a spus că: „Ador la Edi absolut tot! Da, m-am îndrăgostit de el la prima vedere, chiar dacă a durat vreo 3 ani până să fim împreună. Părintii noștri au știut mereu că ne placem unul de altul și ne-au susținut în relația noastră. Și-au dorit să ne vadă fericiți împreună. Suntem o familie frumoasă și fericită”, a declarat Cleopatra Stratan pentru impact.ro.

Cleopatra și Edward Sanda care formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul românes se pregătesc să se mute în casă nouă.

„Casa e în lucru. Construcția e gata, dar când vine vorba de decor, eu sunt cea care inițiază ideile. Adică, eu caut ceva, îi arăt, iar el zice da sau nu. După ideile mele”, a explicat Cleopatra Stratan.

Când vine vorba de muzică însă, lucrurile se schimbă. Edward Sanda este, evident, cel care decide pasul următor și a stabilit o strategie clară. „Nu vom lansa prea curând un album împreună. Vom lansa o singură piesă pe an împreună, mai mult nu”, spune artistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe