Cleopatra Stratan a surprins pe toată lumea. Cine este iubitul cântăreței: este vorba despre un tânăr faimos în showbiz

Cleopatra Stratan a surprins pe toată lumea. Cine este iubitul cântăreței: este vorba despre un tânăr faimos în showbiz

Cleopatra Stratan a surptins pe toată lumea după ce Edward Sanda, tânăr faimos în showbiz, a confirmat că cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Cei doi au colaborat mai întâi pe plan profesional și, în cele din urmă, au ajuns să formeze un cuplu.

Astfel că, deși la început au fost doar prieteni buni, iată că în cele din urmă și-au oficializat relația, iar artistul a făcut primele declarații.

Cine este iubitul Cleopatrei Stratan

Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, este un cântăreț și producător muzical român. Acesta s-a alăturat echipei Famous Production în anul 2016 și a devenit în scurt timp unul dintre artiștii momentului.

Piesa de debut, ”Doar pe a ta”, a intrat încă de la lansare în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind numărul 1 săptămâni la rând. Mai mult, în toamna anului 2017, Edward a primit trofeul Media Music Awards – Best Shazam pentru „Doar pe a ta”.

Și cea de-a doua piesă lansată cu Ioana Ignat – În palma ta– a ocupat primul loc în topuri și a înregistrat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Edward Sanda, declarații despre relația cu Cleopatra Stratan

Chiar dacă la sfârșitul anului 2020, Edward Sanda a negat că ar avea o reclație cu fiica lui Pavel Stratan, Celopatra, recent artistul a mărturisit că proiectele muzicale i-au apropiat și acum sunt îndrăgostiți.

„Atunci când au apărut speculațiile acelea în iarnă, că noi am fi împreună, noi nu eram împreună. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat…Da, suntem împreună!”, a spus el.

Mai mult, tânărul a vorbit și despre chimia dintre ei și despre pasiunile comune pe care le au.

„Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat așa inevitabil, am simțit că avem foarte multe chestii în comun, o conexiune foarte frumoasă suntem chiar la fel în gandire. Tot ce am cautat eu vreodată vad în ea și ea la fel”, a mai afirmat Sanda.

„Suntem fericiți, acum e o mică problemă pentru că nu pot să intru în Chișinău până pe 30 luna asta pentru că e stare de urgență”, a adăugat artistul.

Cleopatra Stratan și iubitul ei, Edward Sanda, au colaborat la realizarea mai multor piese

Cleopatra Stratan în vârstă de 17 ani și Edward Sanda au colaborat la realizarea mai multor piese, dintre care cele mai cunoscute sunt Cozonac și Leapșa muzicală.

Cei doi artiști au mărturisit cu ceva timp în urmă că unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le au împreună sunt de la realizarea piesei Cozonac.

„Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun şi aşa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesa asta împreună şi să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul şi acum lansarea. La clip ne-am simţit foarte bine, cu bună dispoziţie şi veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward ca şi cum am petrecut Crăciunul împreună“, a declarat Cleopatra Stratan.

Urmăriți B1TV.ro și pe