Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la întoarcerea din Paris: „Orașul iubirii și al manelelor”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la întoarcerea din Paris. Sursa: Instagram/Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost recent în vacanță în Franța, însă susțin că „orașul iubirii” i-a dezamăgit. Invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi au povestit experiențele prin care au trecut în această escapadă.

Tinerii proaspăt căsătoriți au plecat în Paris pentru a petrece clipe de neuitat împreună, revanșându-se pentru perioada în care au stat în casă, din cauza pandemiei. Pe rețelele de socializare, aceștia au postat imagini de la Turnul Eiffel, muzeul figurilor de ceară Grévin sau de la Disneyland Paris, potrivit libertatea.ro.

Soții au fost dezamăgiți de „orașul iubirii”

Soțul Cleopatrei Stratan a spus că peste tot în Paris se auzeau manele și că au dat de români angajați acolo care au încercat să le ia foarte mulți bani.

Orașul iubirii și al manelelor aș spune. Deci, la toate Tuk Tuk-urile alea sunt români. Am mers și noi cu unul condus de român, voia să ne ia foarte mulți bani și am negociat”, a declarat Edward Sanda la PRO TV.

La Turnul Eiffel spuneam de manele. Eu fiind prima dată acolo, eram satisfăcut. Mă uitam…și trecea un Tuk Tuk direct cu manele-n blană”, a mai spus Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri mari de viitor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit, recent, și trăiesc o poveste de dragoste. Tinerii își construiesc o carieră de succes. Tinerii au mărturisit că nu vor să obțină studii superioare. Aceștia au renunțat să facă o facultate.

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil în viitor o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate o să aleg ceva care ar merge mâna în mâna cu muzică. Nu mă văd sa mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot”, a precizat Edward Sanda pentru Antena Stars.

„Vrem sa ne deschidem si o afacere. (…) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv”, a mai adăugat Edward Sanda.

Urmăriți B1TV.ro și pe