Cleopatra Stratan și Edward Sanda, vacanță de vis pe litoralul românesc. Destinația aleasă de vedete

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, vacanță de vis pe litoralul românesc. Destinația aleasă de vedete
Foto: Instagram/Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai tinere și frumoase cupluri din showbizul autohton. Cei doi savurează fiecare clipă petrecută împreună. Vedetele au o agendă aglomerată și sunt implicate în mai multe proiecte.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, concediu pe litoralul românesc

Se pare că artiștii nu mai au timp pentru vacanțe în străinătate. Îndrăgostiții au preferat să petreacă câteva zile pe litoralul românesc.

Fiica lui Pavel Stratan se distrează la Vama Veche. Cleopatra a plecat într-o minivacanță cu Edward Sanda. Interpreții au postat câteva poze pe rețelele de socializare și au primit sute de mesaje și comentarii din partea urmăritorilor. Edward și Sanda călătoresc mult, iar acum au decis să se relaxeze pe meleagurile românești.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut fața provocărilor

Cleopatra Stratan nu l-a așteptat prea mult pe „Ghiță”. Ba chiar, ar zice unii, s-a cam grăbit după ce s-a căsătorit, pe când avea doar 18 ani, cu artistul Edward Sanda. Cei doi se cunosc de mult timp, prin prisma meseriei pe care o au și de-a lungul timpului au avut ocazia și au colaborat de multe ori până să realizeze că se potrivesc și din punct de vedere sentimental.

Viața de cuplu a venit la pachet și cu multe provocări, dar cei doi au știut cum să le depășească cu brio. Ca în orice familie, nici relația lui Edward cu Cleopatra nu este lipsită de probleme. Cei doi nu au certuri majore, însă, din când în când, opiniile lor sunt diferite.

„Viața de femeie căsătorită este frumoasă și fericită. Noi nu ne certăm niciodată. Avem situații în care eu am o părere, iar el are altă părere, încercăm să o discutăm și rezolvăm orice”, a declarat Cleopatra Stratan, potrivit fanatik.ro.

Artiștii nu s-au certat niciodată în adevăratul sens al cuvântului și sunt de părere că o bună comunicare ajută de fiecare dată.

„Femeia are întotdeauna dreptate, se zice. Câteodată, da!”, a adăugat Edward Sanda.

Urmăriți B1TV.ro și pe