Clipe de panică pentru Andreea Bălan! Primele declarații după ce a fost implicată într-un accident rutier: „Sunt avarii, am lăsat mașina la service”

Clipe de panică pentru Andreea Bălan! Primele declarații după ce a fost implicată într-un accident rutier: „Sunt avarii, am lăsat mașina la service”
Sursa Foto: Instagram/@andreeabalanofficial

Andreea Bălan a fost implicată joi, 22 septembrie, într-un accident de mașină, iar cel care a provocat incidentul este un cetățean ucrainean care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Evenimentul rutier a avut loc în Capitală, la intersecția străzii Sibiu cu Bulevardul Timișoara.

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost lovită cu mașina în trafic

Andreea Bălan a trecut prin clipe de panică, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un alt autoturism. Potrivit artistei, cel care a lovit-o e un șofer ucrainean în vârstă de 22 de ani care nu a fost atent la culoarea semaforului.

„Mergeam la repetiții cu dansatorii mei și Petrișor, că mâine trebuie să mă prezint la o emisiune, eram undeva prin Drumul Tabarei, că acolo avem sala și când am vrut să fac la un moment dat stânga un șofer n-a văzut roșu și a trecut pe roșu, un șofer din Ucraina, un puști de 22 de ani”, a afirmat Andreea Bălan pentru Spynews.ro.

Din fericire, niciunul dintre șoferi nu a prezentat răni în urma coliziunii mașinilor. Andreea Bălan susține că a trecut prin viață prin lucruri mult mai grave, iar acest mic accident nu reprezintă mare lucru.

„Nu, niciunul dintre noi nu a pățit nimic. A fost o mică sperietură, ne-am dat jos, am văzut că suntem ok. Eram singuri fiecare în mașina lui. Sunt avarii, am lăsat mașina la service, o repară în 2-3 săptămâni, îmi dau o mașină la schimb. Vorbesc așa relaxat că am trecut prin multe, ăsta e un mic accident. Important că avem mâini și picioare și că mergem și suntem sănătoși și că nu s-a întâmplat nimic grav, sunt întreagă”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:33 - Cele mai mari valori din istorie pentru dolar şi franc elveţian la cursul BNR
15:27 - Emilia Șercan, despre Sorin Cîmpeanu: Nu poți să nu observi că ministrul Educației de astăzi legiferează în favoarea profesorului universitar care a plagiat în 2006. Putem vorbi despre un dublu plagiat (VIDEO)
15:23 - Ce este fenomenul „shrinkflation”, cum pot să fie păcăliți românii în magazine și ce e de făcut ca să economisim când mergem la cumpărături
15:17 - Liderul de la Kremlin a plecat în vacanță după ce a decretat mobilizarea rușilor pentru război. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras” Putin
14:58 - Reprezentant al românilor din Italia: Am avut informația că foarte mulți conaționali de-ai noștri vor vota Fratelli d`Italia. Partidul a lăsat loc de înțeles că e interesat ca românii să se integreze în politica de dreapta (VIDEO)
14:57 - Imagini incredibile cu Ana Maria Prodan, ieșind de la INML / Are mâna și piciorul în ghips după bătaia cu Reghecampf (FOTO)
14:54 - Piloții sârbi ar putea fi atrași de avioane militare „made in China” pentru a evita sancțiunile americane împotriva unor achiziții din Rusia
14:45 - Tragedie aviatică în Germania! Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc (VIDEO)
14:38 - Olaf Scholz, infectat cu COVID-19 după o vizită în Orientul Mijlociu / Cum se simte acesta
14:31 - Kremlinul neagă că s-ar fi luat vreo decizie pentru închiderea frontierelor ruse în contextul mobilizării parțiale / Dmitri Peskov recunoaște că anumite convocări s-au făcut eronat