Cum arată acum cei trei copii ai lui Michael Jackson, Paris, Michael și Prince

Michael Jacksona murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat înpe care starul îl folosea la domiciliu pe post de somnifer, cu complicitatea medicului său, Conrad Murray. Cum arată cei trei copii ai megastarului -Paris, Michael și Prince – la 11 ani de la moartea tatălui lor?

Supranumit ”Regele muzicii Pop”, artistul a lăsat în urmă treicopii, însă se crede că artistul este tatăl biologic doar al ultimului său copil, PrinceMichael JacksonII, cunoscut drept „Blanket”. Prince a împlinit, anul acesta, vârsta de 19 ani.

„A fost un tată incredibil”

În urmă cu ceva timp, fiica luiMichael Jackson, Paris, a vorbitdespre copilăria sa alături de regele muzicii pop și despre planurile sale de viitor, conformDaily Mail.

ParisMichael Katherine Jackson a povestit despre tributul pe care i-l va aduce tatălui său peste câțiva ani:își va tatua pe braț un mesaj pe care l-a primit chiar de la tatăl ei.

”Am foarte multe amintiri cu el. A fost un tată incredibil, iar noi îl iubeam. A încercat să ne educe cât mai bine și avea mereu grijă de noi. Era foarte protector”, a mărturisit Paris Jackson.

Adolescenta a mai spus că își dorește ca ferma Neverland, unde a crescut, să fie transformată într-un loc dedicat copiilor bolnavi și săraci. Fiica megastaruluia povestit jurnaliștilor americani despre momentul în care a fost luată roata din parcul de distracții, în urmă cu aproximativ doi ani.

”Am plâns și iar am plâns. Este foarte frumos acolo, există încă o energie pozitivă”, a afirmat fiica luiMichael Jackson.

Cum arată acum cei trei copii ai lui Michael Jackson, Paris, Michael și Prince

Primii doicopiii ai luiMichael Jacksonsunt făcuți cu Debbie Rowe, asistentă pe care solistul a cunoscut-o într-o clinică dermatologică unde era tratat pentru vitiligo. De atunci, Debbie s-a îngrijit de sănătatea lui Michael și i-a oferit sprijin emoțional, care a dus la o poveste de dragoste. Căsătoria lor a rezistat mai puțin de trei ani și s-a încheiat cu un divorț, în 1999. Cu acordul lui Debbie, cei doicopiiau intrat în custodia lui Michael.

Primul copil, PrinceMichael Jackson, s-a născut în anul 1997 și are acum 23 de ani. În ceea ce o privește pe Paris, aceasta s-a născut în anul 1998 și are acum 22de ani. Ambiicopiiau fost concepuți prin inseminare artificială.

Paris Jackson este femeie în toată regula. Paris este model american, actriță și cântăreață. Aceasta este al doilea copil și singura fiică a lui Michael Jackson și Debbie Rowe. Ea are ochii albaștrii precum apa mării. Pentru a fi în ton cu nuanța uimitoare a ochilor, tânăra și-a vopsit părul în nuanțe de blond și brunet. Astfel, ea reușește să întoarcă foarte ușor privirile oricărui bărbat.

Paris s-a născut direct în lumina reflectoarelor. Recent, tânăra de 22 de ani a vorbit deschis despre presiunea pe care a simțit-o crescând cu un tată faimos în noua serie Facebook Watch, „Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn”. Totodată, fotomodelul a vorbitdespre ce înseamnă pentru ea să-i urmeze tatălui ei într-o carieră muzicală.

„Nu am vrut să las pe nimeni să intre în lumea mea pentru că nu am avut de ales. Nu eram pregătită. Acum simt că pot”, a declarat Paris.

Cât timp a fost în viață,Michael Jacksona insistat întotdeauna că este tatăl biologic al tuturor celor treicopiiai săi. Ba chiar sunt fani care susțin că asemănarea dintre Paris-Michael Katherine Jackson, fiica regretatului artist șiMichael Jacksoneste de necontestat.

Megastarul a mai fost căsătorit între anii 1994 – 1996 cu Lisa Marie Presley, fiica regelui muzicii rock ‘n roll, Elvis Presley.

Mai târziu,Michael Jacksonși-a mai dorit un copil și așa a apărut PrinceMichael JacksonII, care, în prezent, preferă să i se zică B.G sau Bigi. Acesta s-a născut pe 28 februarie 2002 prin intermediul unei mame surogat a cărei identitate nu a fost niciodată dezvăluită.

Michael Jackson și-a arătat copilul de la balcon

În urmă cu câțiva ani,Bigis-a aflat în mijlocul unui scandal, asta după ce tatăl său, regretatul artist, l-a scos pe balconul hotelului și l-a ridicat în aer pentru ca mulțimea de fani care se adunase jos să poată să-l vadă.

Urmăriți B1TV.ro și pe