Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”

Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat
Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un pas de despărțire

Eliza și Cosmin Natanticu formează una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Soții au recunoscut, recent, că au avut mai multe tensiuni și conflicte în viața de cuplu.

Eliza Natanticu risca să nu mai participe la Asia Express

Foarte puțini știu că Eliza și Cosmin Natanticu puteau să nu mai fie împreună pe platoul emisiunii Asia Express. Cei doi au avut de ales printre alți concurenți.

La un moment dat, Cosmin Natanticu a fost pus în fața alegerii. I s-a propus să facă echipă cu Viorel Dragu sau cu un alt comediant, Costel Bojog. Însă, actorul a refuzat propunerea producătorilor.

„Eu mi-am dorit atât de mult să se întâmple o chestie de asta, încât am spus că mă bucur când ajung acolo. Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat. Nu am vrut să mă bucur, pentru că îmi era frică că se poate întâmpla ceva neprevăzut”, a mărturisit Eliza, într-un dialog cu Dragoș Mușat.

Cum au trecut Eliza și Cosmin Natanticu prin faze grele

Experiența de la Asia Express a călit-o. Eliza spune că se aștepta la ceva complicat, dar nici chiar la ceea ce se întâmplă în cadrul Drumului Împăraților. Încercările o călesc și îi trezesc spiritul de aventuri.

„Nu m-am văzut niciodată urcând un munte de două ori. Tehnica de respirație, a lui Wim Hof, m-a ajutat să trec peste momentele dificile. E mai simplă pentru că îți urmărești inspirația și expirația ca și cum urmărești cu gândul”, spune concurenta.