Cristina Spătar a plecat din țară din cauza datoriilor. Unde s-a refugiat vedeta

Cristina Spătaru a plecat din cauza datoriilor din țară. Foto: Facebook/ Cristina Spătaru.

Interpreta Cristina Spătar s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat în Marea Britanie. Vedeta a fost nevoită să părăsească România din cauza datoriilor.

De ce a plecat din  țară

Pandemia mondială de coronavirus a doborât-o pe Cristina Spătar. Cântăreața s-a mutat în Anglia, unde speră să-și refacă viața. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Concertele Cristinei Spătar au fost anulate sau reprogramate. Vedeta nu a mai putut să facă fața cheltuielilor și a decis să plece din țară.

„Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel. A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze”, spunea, acum ceva timp, un om din anturajul Cristinei Spătar, citat de ciao.

Cine o susține pe Cristina Spătar în momente cumplite

Cristina Spătaru s-a mutat în casa surorii, care locuiește în Londra. Aceasta o va ajută să-și găsească un loc de muncă decent în domeniul imobiliarelor.

Potrivit click.ro, cântăreața a avut de plătit un leasing la mașină, chiria la apartamentul în care locuia cu cei doi copii ai săi, dar și cheltuielile cotidiene. Se pare că artista nu a mai putut să facă fața facturilor și a decis să se reprofileze.

Ultima oră
19:40 - Testare pentru toate persoanele care sosesc în Marea Britanie. Condițiile de intrare în țară, înăsprite după depistarea unor infectări cu varianta Omicron
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)
16:30 - Marea Britanie a depistat două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană, așa-numita variantă Omicron
16:26 - Joe Biden plănuiește să discute cu Volodimir Zelenski și Vladimir Putin despre comasarea trupelor ruse la frontierele Ucrainei
16:16 - Virgil Popescu: IMM-urile să înceapă depunerea cererilor pentru compensarea facturilor la electricitate și gaze