Cu cine va rămâne Archie, dacă Meghan Markle şi Prinţul Harry vor divorţa în viitorul apropiat (VIDEO)

Cu cine va rămâne Archie, dacă Meghan Markle şi Prinţul Harry vor divorţa în viitorul apropiat (VIDEO)

În presa străină apar tot mai multe zvonuri potrivit cărora Meghan Markle şi Prinţul Harry ar fi înaintat deja actele de divorţ. Ducii de Sussex sunt de foarte mult timp în atenţia publicului, iar acsta a fost şi unul dintre motivele pentru care ar fi prăsit, definitiv, Marea Britanie.

Informaţiile divorţului nu au fost confirmate nici de cei doi soţi, dar nici de Casa Regală, însă dacă acesta s-ar întâmpla, cei doi vor avea multe de împărţit. Divorţul nu va fi unul uşor, relatează Ciao.ro, mai ales pentru că au împreună un copil, pe micuţul Archie.

Cu cine rămâne copilul lui Meghan Markle cu Prinţul Harry?

În cazul în care acest divorţ nu este doar o presupunere, veştile nu sunt bune nici pentru Harry şi nici pentru Meghan. În mod normal, în cazul în care părinţii se despart, copilul nu va rămâne alături de părinţii lui. Meghan şi Harry nu vor avea custodie asupra micuţului şi mai mult decât atât, acesta nu va păutea nici să locuiască în Canada. El va fi în custodia Prinţului Charles, după o lege din 1717, relatează sursa citată mai sus.

Având în vedere aceste condiţii, am putea presupune că un divorţ nu este chiar cel mai fericit eveniment pentru o mamă care nu deţine custodia asupra propriului copil. Ducii de Sussex însă au decis să părăsească Marea Britanie şi să trăaiscă o viaţa normală în Canada. Începând cu finalul lunii martie 2020, ei vor fi scutiţi de toate îndatoririle regale.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său