Cum a apărut Gina Pistol în cel mai nou videoclip al lui Smiley?! Momentul, extrem de emoționant arată un detaliu neștiut din relație (VIDEO)

Cum a apărut Gina Pistol în cel mai nou videoclip al lui Smiley?! Momentul, extrem de emoționant arată un detaliu neștiut din relație (VIDEO)

Smiley tocmai ce a lansat o nouă piesă, iar la finalul ei le-a pregătit o surpriză fanilor. În clip, apare și iubita lui, Gina Pistol. Blondina se pare că îl susține în tot ce face, iar artistul îi dovedește zilnic cât de mult o iubește. În momentul din videoclip, cei doi le arată fanilor un detaliu mai puțin cunoscut din povestea lor de iubire.

Piesa a fost lansată în data de 12 ianuarie, iar apariția Ginei Pistol este o mare surpriză pentru fani. Frumoasa prezentatoare își joacă rolul de minune.

Gina Pistol a apărut îl cel mai nou videoclip al lui Smiley. Povestea piesei

Smiley a lansat recent „Purtat de vânt”, o piesă prin care arată lupta personajului principal ce încearcă să îmbine succesul și visul împlinit cu micile plăceri ale vieții. Noua melodie face parte dintr-o serie pe care interpretul a lansat-o în ultimul timp, alături de  „Locul sfințește omul” și „Nu mai există dup-aia”.

Videoclipul piesei aduce în fața publicului chiar povestea artistului, care încearcă să facă tot posibilul să se bucure de viață și de succes.

„Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări. „Purtat de vânt” este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. Este o gură de libertate într-o mare de „trebuie” care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat”, este o parte din povestea pe care o spune Smiley în piesa „Purtat de vânt”.

Gina Pistol și Smiley, în ipostaze inedite în cel mai nou videoclip al artistului

După ce se plimbă cu mașina de la concert la concert și ia câte o pauză în care să petreacă puțin timp cu el, Smiley ajunge acasă, acolo unde îl așteaptă iubita lui, Gina Pistol.

Frumoasa prezentatoare a vorbit adesea despre faptul că de când a devenit mamă, majoritatea timpului îl petrece acasă, alături de cea mică, iar Smiley ajunge acasă seara, după munca la studio. Astfel, videoclipul aduce în fața fanilor momentul în care Smiley, după ce se bucură de succes pe scenele din țară, revine acasă, acolo unde în căldura căminului îl așteaptă iubita lui.

„Purtat de vânt” este a treia piesă din seria de cinci melodii intitulată „Mai mult de o viață”. Cele cinci videoclipuri ale pieselor au fost gândite ca scurt – metraje.

Foto: captură video YouTube