Cum a început, de fapt, povestea de dragoste dintre Natanticu și Lizi de la Asia Express: Nu ne-am plăcut deloc, dar prietena mea a insistat 

Cosmin Natanticu loveşte în Asia Express. S-a dezlănţuit la adresa Antenei 1. Ce s-a întâmplat când camerele erau oprite / Foto: Instagram / Cosmin NAtanticu

Eliza și Cosmin Natanticu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut. Se pare că foștii concurenți de la Asia Express nu s-au plăcut din prima, însă iubire a venit pe parcurs, iar cea care le-a făcut cunoștință este o prietenă comună.

În Asia Express, Eliza și Natanticu au ridicat mai multe semne de întrebare în rândul publicului, după ce au avut parte de mai multe conflicte pe parcursul filmărilor. Totuși, cei doi se înțeleg extrem de bine chiar și după filmările pentru emisiune. Mai multe imagini cu Eliza și Cosmin Natanticu, în galeria foto de AICI!

Cum a început povestea de dragoste dintre Natanticu și Lizi

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, atunci când o prietenă comună a decis că sunt potriviți unul pentru celalalt și a insistat ca cei doi să se întâlnească. Inițial, nu s-au plăcut, iar Natanticu ar fi avut chiar și o relație la distanță, motiv pentru care a refuzat-o pe actuala lui soție.

De când am participat la Asia am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Nu ne-am mai certat. (…) Nouă ne-au făcut cunoștință niște prieteni.

Ne-au spus că suntem făcuți unul pentru celălalt. Eram la o ședință foto. Nu ne-am plăcut deloc, dar prietena mea a insistat că suntem făcuți unul pentru celălalt. (…) I-am scris să ieșim undeva, dar m-a refuzat, pentru că era într-o relație la distanță. La o săptămână mi-a dat mesaj și mi-a zis dacă vreau să ieșim la un suc pentru că nu mai are relație”, a povestit Eliza, potrivit Cancan.ro.

Eliza l-a refuzat inițial pe Natanticu când a cerut-o de soție

Deși spune că și-a dat seama din prima oră ce este cel mai bun bărbat din viața ei, când a fost cerută de soție a refuzat, iar Cosmin  a venit ulterior și cu inelul. Chiar și așa, blondina l-a refuzat, într-un final fiind de părere că l-a lăsat să aștepte destul.

„Pentru întâlnirea cu el nu m-am aranjat deloc, ca niciodată. În general mă aranjam și eu ca orice femeie. Din prima oră pe care am petrecut-o împreună mi-am dat seama că el este cel mai bun. (…) A venit cu inelul și l-am refuzat. A mai insistat mult după și într-un final mi-a zis dacă vreau sau nu să fiu soția lui, așa că am acceptat”, a povestit vedeta de la Asia Express, potrivit sursei citate mai sus.