Cum arăta Cătălin Măruță înainte de implantul de păr. Cât l-a costat pe prezentatorul Pro TV schimbarea de look

Cum arăta Cătălin Măruță înainte de implantul de păr. Cât l-a costat pe prezentatorul Pro TV schimbarea de look
Foto: Facebook

Cătălin Măruță a decis, în anul 2014, să își facă implant de păr, iar rezultatul a fost foarte bun. Mulți fani de-ai prezentatorului TV sunt curioași cam cât a costat această schimbare.

Cât l-a costat pe Cătălin Măruță implantul de păr

În urmă cu șapte ani, nemulțumit fiind de podoaba capilară, Cătălin Măruță a apelat la o schimbare de look importanta. La acea vreme, implantul costa între 1500 și 1700 de euro.

Catalin Maruta in emisiunea Happy Hour, inainte de a face implant de par. Foto Facebook

Foto: Facebook

La scurt timp după intervenție, soțul Andrei a făcut primele declarații.

„Nu e mare chestie, e un lucru pe care l-am făcut prima dată la noi în emisiune. Sunt foarte mulți bărbați care au făcut asta, dar nu au vorbit sau nu se știe. Implantul de păr a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros și trebuie doar să ai răbdare. Andra a fost cu mine și a stat lângă mine cele două zile, cât a durat”, a declarat Măruță, conform impact.ro.

Cine este Cătălin Măruță

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Totodată, cântăreața Andra și Măruță formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbizul românesc, fiind căsătoriți din anul 2008.

Cătălin Măruță, în vârstă de 42 de ani, a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. De asemenea, a fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție. Ca prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timișoara, Craiova, Iași, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni”.

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV.

A fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 din 2002 în 2005 la TVR 2. Din 22 septembrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la Pro TV.

Andra şi Cătălin Măruţă, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz

Cântăreața Andra și prezentatorul TV Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbizul românesc, fiind căsătoriți din anul 2008.

„Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede”, a declarat Andra într-un interviu.

Cei doi sunt părinții Evei și ai lui David, dar pentru că și-a dorit o familie mare, cântăreața nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară. Pe 16 martie 2011 s-a născut David, iar în iulie 2015 Andra a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana.

„Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a mai mărturisit Andra.

„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar”, a completat Cătălin.