Cum arată cei trei copii ai lui Michael Jackson. Fiul cel mic a împlinit 18 ani anul acesta (GALERIE FOTO & VIDEO)

Sursa: Instagram/Michael Jackson

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu pe post de somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Acesta a lăsat în urmă trei copii, însă se crede că artistul este tatăl biologic doar al ultimului său copil, Prince Michael Jackson II, cunoscut drept „Blanket”. Acesta a împlinit anul 18 ani în acest an.

Copiii lui Michael Jackson

Cât timp a fost în viață, Michael Jackson a insistat întotdeauna că este tatăl biologic al tuturor celor trei copii ai săi. Ba chiar sunt fani care susțin că asemănarea dintre Paris-Michael Katherine Jackson, fiica regretatului artist și Michael Jackson este de necontestat.

Primii doi copiii ai lui Michael Jackson sunt făcuți cu Debbie Rowe, asistentă pe care solistul a cunoscut-o într-o clinică dermatologică unde era tratat pentru vitiligo. De atunci, Debbie s-a îngrijit de sănătatea lui Michael și i-a oferit sprijin emoțional, care a dus la o poveste de dragoste. Căsătoria lor a rezistat mai puțin de trei ani și s-a încheiat cu un divorț, în 1999. Cu acordul lui Debbie, cei doi copii au intrat în custodia lui Michael.

Primul copil, Prince Michael Jackson, s-a născut în anul 1997 și are acum 23 de ani. În ceea ce o privește pe Paris, aceasta s-a născut în anul 1998 și are acum 21 de ani. Ambii copii au fost concepuți prin inseminare artificială.

Debbie Rowe mărturisea la un moment dat că Michael Jackson era foarte debusolat din cauza divorțului de Lisa Marie Presley și din cauză că nu va mai putea deveni tată. Din acest motif, femeia îi propune să devină ea mama copiilor lui.

Michael Jackson a mai fost căsătorit între anii 1994 – 1996 cu Lisa Marie Presley, fiica regelui muzicii rock ‘n roll, Elvis Presley.

Mai târziu, Michael Jackson și-a mai dorit un copil și așa a apărut Prince Michael Jackson II, care, în prezent, preferă să i se zică B.G sau Bigi. Acesta s-a născut pe 28 februarie 2002 prin intermediul unei mame surogat a cărei identitate nu a fost niciodată dezvăluită.

Blanket, în mijlocul unui imens scandal din cauza lui Michael Jackson

Pe când era doar un prunc și avea nouă luni, Blanket s-a aflat în mijlocul unui scandal, asta după ce tatăl său, regretatul artist, l-a scos pe balconul hotelului și l-a ridicat în aer pentru ca mulțimea de fani care se adunase jos să poată să-l vadă.

Cum arată cei trei copii ai lui Michael Jackson

Pentru o fracțiune de secundă, s-a văzut cum cel mic era gata să îi cadă din brațe lui Michael Jackson. Artistul a declarat că nu i-ar pune niciodată viața în pericol copilului.

„Îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Am fost prins în emoția momentului. Nu aș pune niciodată intenționat în pericol viața copiilor mei”, a declarat Michael Jackson, prin intermediul avocatului, în 2002.

După moartea lui Michael Jackson, custodia lui Bigi a primit-o bunica lui, Katherine Jackson. Însă, mai târziua, mama artistului i l-a încredințat pe Bigi vărului acestuia de 34 de ani, T.J. Jackson.

Chiar dacă Prince și Paris sunt destul de activi pe rețelele sociale, nu același lucru se poate spune despre Bigi, care preferă să fie cât mai discret cu putință. Însă, oricât de discret ar vrea să fie, de paparazzi nu poate scăpa.

Cum arată cei trei copii ai lui Michael Jackson