Cum arata Marinela Nițu, fosta iubita a lui Miron Cozma. Câte operații estetice a mai făcut de la divorț (GALERIE FOTO)

Cum arata Marinela Nițu, fosta iubita a lui Miron Cozma. Câte operații estetice a mai făcut de la divorț (GALERIE FOTO)

Marinela Nițu și Miron Cozma au trăit o poveste de iubire plină de peripeții. Bruneta era cunoscută în lumea mondenă și se bucura de o carieră în muzică, excesul în privința operațiilor estetice, dar și divorțul de Miron Cozman și-au pus amprenta asupra chipului, ajungând de nerecunoscut.

Cei doi au fost împreună – cu ceva pauze, ce-i drept – mai bine de un deceniu şi jumătate, dar nu au fost niciodată căsătoriţi – doar s-au logodit, în Biserică, în faţa lui Dumnezeu – şi s-au despărţit în 2014, cu doar o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

În prezent însă, Marinela Nițu a intrat într-un con de umbră. Bruneta cântă în continuare alături de o trupă, iar operațiile estetice au rămas una dintre pasiunile ei.

Marinela Nițu, înainte de operațiile estetice

Fosta parteneră a lui Miros Cozma a părăsit România în anii 90, când a decis să se mute în Italia, pentru a deveni cunoscută drept cântăreață.

Tot acolo ar fi descoperit și pasiunea pentru operațiile estetice, iar odată revenită în țară, publicul avea să o descopere într-un mod cu totul și cu totul inedit, tunată din cap până în picioare.

Operațiile estetice au continuat, Marinela Nițu fiind una dintre cele mai excentrice prezențe din România. Cu intervenții vizibile la nivelul buzelor și al feței, bruneta întoarcea capete la brațul lui Miron Cozma.

Despărțirea de Miron Cozma

Bruneta și „Luceafărul Hiulei” au avut o poveste de dragoste plină de împăcări și despărțiri. În 2011, după 9 ani de relație, Cozma și Nițu și-au unit destinele, căsnicia nefiind însă una de durată. În 2014, ce doi și-au spus adio, Miron Cozma afirmând că narcisismul a fost unul dintre dușamnii relației.

Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei.

Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a precizat Miron Cozma într-un interviu, potrivit Libertatea pentru Femei.

La rândul său, Marinela Nițu preciza în trecut că bărbatul alături de care și-a petrecut mai mult de un deceniu, s-a schimbat, motiv pentru care au ales să își separă destinele.

Are multe calităţi, dar atracţia puternică spre haiducie, politică, schimbă un om. Nu e nimic rău să faci asta, dar eu nu mă regăsesc în spiritul asta. Nu era aşa, l-am cunoscut lider sindical şi se purta frumos cu mine. O să fie mereu bărbatul vieţii mele, dar e o diferenţă de idealuri. Plus că mă deranja că mirosea în fiecare zi a ceapa şi a usturoi”, declara ea în trecut, potrivit Fanatik.ro.

În ultimii ani, burneta este de nerecunoscut. Operațiile estetice își spun cuvântul la nivelul feței, însă în ceea ce privește aspectul corpului bruneta pare neschimbată.

Ultima oră
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)