Cum au apărut Inna și Horia Brenciu la Masked Singer România, de la Pro TV. Fanii au crezut că nu văd bine

Cum au apărut Inna și Horia Brenciu la Masked Singer România, de la Pro TV. Fanii au crezut că nu văd bine
Horia Brenciu, detectiv la Masked Singer România, de la Pro TV / Foto: Instagram / Masked Singer România

Inna și Horia Brenciu fac parte din echipa de detectivi de la Masked Singer România, alături de Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan. Recent, cei doi cântăreți și-au surprins fanii din mediul online, după ce Horia Brenciua a postat o filmare inedită cu ei, chiar din platoul emisiunii de la Pro TV.

Masked Singer România a ajuns la sezonul 2, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine se ascunde sub măștile din platou.

Cum au apărut Horia Brenciu și Inna în platoul Masked Singer România

Cel care a distribuit imaginile a fost chiar Horia Brenciu, iar Inna a fost imediat surprinsă de filtrul pe care l-a aplicat cântărețul în filmare. Mai exact, cele două vedete din juriu au apărut cu un filtru, două măși ce îi fac să arate precum personajele Disney.

Prin intermediul filmării distribuite pe Instagram, Horia Brenciu i-a anunțat pe fani că în ediția de joi a emisiunii, urmează să se realizeze două demascări. Astfel, doi dintre participanții la show își vor da jos măștile spre deliciul și surprinderea publicului.

Masked Singer România, un nou sezon la Pro TV

Juriul format din Inna, Horia Brenciu, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu caută și în acest sezon indicii pentru a vedea cine se ascunde sub măștile superbe din platoul Masked Singer România.

Anul acesta, la Masked Singer România sunt prezente personajele: Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Papagalul, Șaorma, Pufosul, Cameleonul și Bufnița au fost primele opt măști care au intrat în emisiunea de la Pro TV.

Apoi, în platou au mai venit și Pinguinul, Steaua, Șarpele, Emoji, Oul Dragon, Pisica, Robotul și Gheișa.