Cum (nu) a reacționat Shakira la anunțul lui Pique despre relația cu o studentă

Cum (nu) a reacționat Shakira la anunțul lui Pique despre relația cu o studentă
Foto: Instagram

Shakira a reacționat pe Instagram, la scurt timp după ce fostul său soț, Gerard Pique și-a asumat public relația cu Clara Chia Marti, studenta de 23 de ani pentru care a părăsit-o.

Postarea fotbalistului a strâns peste trei milioane de aprecieri și peste 500 mii de comentarii; Shakira s-a abținut de la o replică directă, dar i-a transmis un mesaj – relaează Viva!.

După ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, cei peste 81 de milioane fani ai Shakirei de pe Instagram, care par că savurează ieșirile discutabile ale acesteia, așteaptă reacția acesteia la decizia lui Pique.

Shakira, veselă cu copiii ei

La câteva ore după ce fotbalistul a postat pe contul său de Instagram un selfie alături de Clara Chia, solista i-a transmis un mesaj scurt dar oarecum amenințător și ironic: „copiii sunt la mine, tu rămâi cu copilul tău”, este aluzia la vârsta cu mult mai tânără a noii sale iubite.

Shakira a postat două povești amuzante în care pregătea alături de copii micul dejun, niște clătite în formă de Mickey Mouse arse.

Shakira lăsat de înțeles că este mult mai important timpul petrecut alături de cei mici și joaca decât eșecurile din bucătărie.

„Clătitele lui mami! Mickey sau panda?”, a glumit Shakira ăntr-o fotografie în care apărea o clătită arsă în formă de Mickey Mouse adăugând un emoticon vesel.

Mesajul interpretat de presă

Publicația El Nacional a comentat mesajul Shakirei pentru Pique astfel: „Tu o ai pe Clara, eu am copiii. Le-ai luat copiilor bucătarul care le pregătea micul dejun și care gătește acum pentru Clara, dar nu contează. Copiii sunt la mine, suntem împreună și asta este cel mai important”.

Shakira a mai postat în trecut, pe Instagram, clipuri în care făcea clătite alături de copii, la fel de dezastruos, dar veselia copiilor părea mai dulce decât rezultatul din tigaie.

Urmăriți B1TV.ro și pe