Cum s-a îndrăgostit Cleopatra Stratan de Edward Sanda: „A durat vreo 3 ani până să fim împreună”

Cum s-a îndrăgostit Cleopatra Stratan de Edward Sanda: A durat vreo 3 ani până să fim împreună
Cleopatra Stratan. Foto: Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție în anul 2021, iar recent Cleopatra a povestit cum s-a îndrăgostit de partenerul ei și cât timp le-a luat până să fie împreună.

Cântăreața a făcut declarații și  despre planurile sale de viitor, atât din punct de vedere al carierei muzicale, dar și despre ce planuri are  pentru studii, având în vedere că anul trecut Cleopatra a terminat liceul.

Ce a declarat Cleopatra Stratan despre Edi

Când vine vorba despre ce îi place la soțul ei, Cleopatra a spus că „Ador la Edi absolut tot! Da, m-am îndrăgostit de el la prima vedere, chiar dacă a durat vreo 3 ani până să fim împreună. Părintii noștri au știut mereu că ne placem unul de altul și ne-au susținut în relația noastră. Și-au dorit să ne vadă fericiți împreună. Suntem o familie frumoasă și fericită.”, a declarat Cleopatra Stratan pentru impact.ro.

Cât despre mărirea familiei, cântăreața a declarat că „Ne dorim copii, dar mai vrem să așteptăm. Vrem să mai petrecem timp cu noi și să ne ocupăm de carierele noastre 100%. Avem toată viața înainte pentru copii.”, a povestit tânăra artistă.

Ce își doresc cei doi pe viitor

Cleopatra și Edi își doresc ca pe viitor să aibă o casă a lor, însă până la acel moment cuplu locuiește în chirie.

„Sincer, visul nostru s-a îndeplinit deja, cel de a fi împreună pentru tot restul vieții, iar ideea de casă se poate schimba oricând. Deocamdată stăm în chirie, dar desigur ne dorim să ne procurăm un locușor al nostru., a mai povestit Cleopatra  pentru sursa citata.

Cât despre treburile casnice, artista a declarat că „Da, mă pricep la gătit și îmi place. Gătesc și acasă, însă uneori prefer să mănânc în oraș, mai ales în zilele în care sunt foarte ocupată, pe fugă. Nu ne împărțim sarcinile casnice într-un mod special. Facem de toate împreună.”

Despre planurile pentru studii, Cleopatra a povestit că „Studiile universitare rămân în plan. Dacă aș face o facultate, aș face ceva în alt domeniu, dar întâi trebuie să-mi dau seama în care, nu sunt încă hotărâtă. Da, îmi place să scriu versuri, dar nu simt nevoia să fac o facultate pentru asta”.

Urmăriți B1TV.ro și pe