Cum se înțeleg Irinel Columbeanu și Monica Gabor în prezent. Fiica afaceristului, decizie radicală în America

Cum se înțeleg Irinel Columbeanu și Monica Gabor în prezent. Fiica afaceristului, decizie radicală în America
Foto: Irinel Adrian Columbeanu / Facebook

Irinel Columbeau și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate, dar și urmărite cupluri din showbizul românesc. Afaceristul și frumoasa tânără, în vârstă de 18 ani la acea vreme s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă la Izvorani, iar povestea lor de iubire a fost adesea subiect de discuție pe micul ecran.

Cei doi și-au afișat dragostea la televizor ori de câte ori și-au dorit, iar fanii au urmărit povestea cu sufletul la gură. Totuși, idila dintre cei doi s-a încheiat cu un divorț, fiica cuplului, Irinuca, a rămas șa tatăl său după separare, în timp ce Monica Gabor a plecat în America, acolo unde a început o altă relație cu un milionar faimos, Mr. Pink.

În ce relație sunt acum Irinel Columbeanu și Monica Gabor

În 2006, Irinel Columbeanu și frumoasa Monica Gabor se căsătoreau, într-o ceremonie fastuoasă pe domeniul afaceristului de la Izvorani.

Rochia de mireasă a Monicăi a fost realizată cu cristale Swarovski, fiind la acel moment unde dintre cele mai scumpe rochii de mireasă purtate de o personalitate mondenă din România. Columbeanu a fost întrebat recent, într-un interviu pentru Cancan.ro, cum se înțelege cu fosta soție.

Relația normală de respect reciproc între doi foști soți ce au și un copil împreună”, a povestit afaceristul, pentru sursa citată.

Ce face Irina, fiica lui Irinel Columbeanu în America

Irinuca este fiica afaceristului din mariajul cu Monics Gabor. După divorțul din 2011, copilul a rămas la Irinel, iar Monica s-a mutat în America, acolo unde a început și o poveste de dragoste cu Mr. Pink.

Tânăra adolescente face școala în SUA, iar unul dintre visele și obiectivele ei este acela de a da la Medicină.

Irina este un copil cuminte, rebel atât cât i se permite. Idealurile ei sunt “under construction”, acolo unde locuiește, de exemplu, unul curent este să fie prima la învățătură în clasa ei. Ceea ce mi-aș dori pentru ea să facă în viață coincide cu ceea ce mi-am dorit și mie: ceva care să conteze, nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți. Din acest punct de vedere, proiectul ei cu care eu sunt la curent este să facă medicina”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinuca a plecat la mama sa în America, în urmă cu câțiva ani, atunci când tatăl său a început să aibă probleme financiare. La acel moment, decizia a venit pentru a-i putea oferi tinerei adolescente o șansă mai bună la educație.

Chiar și așa, Irinel Columbeanu nu a crezut că micuța va fi plecată chiar atât de mult timp, fiind convins să se va întoarce după o perioadă mai scurtă de timp.

A fost mai simplu decât poate credeți, datorită faptului că atunci când a plecat nu știam că nu va mai reveni și că avea să stea mai mult acolo”, a povestit el pentru Cancan.ro.

Ultima oră
18:20 - CNCAV: 150.639 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 111.033 au primit prima doză
18:15 - Mirel Joacă-Bine, ucis în timpul unui jaf în Italia. Românul devenit celebru pentru numele său a fost împușcat mortal de proprietarul magazinului pe care îl jefuia
18:05 - Andreea Marin, criticată de Cătălin Botezatu: „Trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta”
18:01 - Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
17:24 - Mitică Dragomir, scandal în direct, cu un jurnalist: „Bă nenorocitule, bă nesimțitule!”
17:24 - UE sprijină Republica Moldova pentru a face față în problema aprovizionării cu gaze. Ursula von der Leyen: Experții noștri sunt pe teren pentru a ajuta la rezolvarea situației