Cum se simte Mioara Roman la câteva zile după operație. Oana Roman a oferit noi detalii: „Aș da multe ca să o văd iar pe picioare”

Cum se simte Mioara Roman la câteva zile după operație. Oana Roman a oferit noi detalii: „Aș da multe ca să o văd iar pe picioare”
Foto: Instagram

În urmă cu câteva zile, Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, iar acum trece prin perioada de recuperare. Oana Roman a dezvăluit detalii despre starea de sănătate a mamei sale și a mărturisit pe rețelele de socializare că nu îi este deloc ușor să o vadă în asemenea situație.

Este o perioadă dificilă pentru Oana Roman, dearece mama sa a fost operată de urgență și perioada de recuperare este una dificilă.

Oana Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman Foto: Instagram

Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Oana Roman este tot mai activă pe rețelele de socializare și își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce se întâmplă acum în viața ei. Vedeta distribuie orice detaliu legat de starea de sănătate a mamei sale. Astfel, Oana Roman a mărturisit că recuperarea după operație este destul de dificilă, iar mama ei petrece destul de mult timp la pat, scrie Spy News.

„Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman se gândește să apeleze la psiholog

Recent, Oana Roman a spus fanilor de pe rețelele de socializare că ar vrea să apeleze la psiholog. Fiica Mioarei Roman a mărturisit că în trecut a mai apelat la terapie.

Situația dificilă cu care se confruntă Oana Roman o face mai puternică. Ea încearcă să rămână pozitivă și vorbește deschis cu fanii săi.

Internauții îi lasă zeci de mesaje și comentarii acide, prin intermediul cărora încearcă să o jignească.

„Graso! (…) Aoleu, ce urâtă ești! (…) Ce ipocrită ești chiar tu. Marș! Vai, cât de urâțică ești, madame! Bau Bau”, este doar unul dintre mai multe mesaje  pe care i le-a scris o femeie pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe