Cum stă Alexia Eram la capitolul financiar? Fiica Andreei Esca despre părinți: „Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic”

Cum stă Alexia Eram la capitolul financiar? Fiica Andreei Esca despre părinți: „Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic”
Foto: Instagram

Este dificil să-ți croiești singur calea atunci când ai părinți vestiți. Acesta însă nu este și cazul Alexiei Eram, care a reușit să iasă din „umbra” mamei sale. Tânăra se descurcă singură din punct de vedere financiar și de mulți ani nu mai depinde de banii părinților. Ea a mărturisit că părinții ei nu au fost niciodată „mână largă” când a venit vorba de bani.

De câțiva ani, Alexia Eram își câștigă singură banii. Ea este creatoare de conținut, are o firmă de consultanță și comunicare și multe branduri vor să își asocieze imaginea cu ea, notează Spy News.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Alexia Eram se întreține singură

Alexia Eram se descurcă pe cont propriu la capitolul finanțe. Tânăra își permite oricând să meargă într-o vacanță și să-și satisfacă toate poftele. Aceasta mărturisește că este mult mai bine să ai proprii bani pentru că înveți cum să fi mai chibzuit, pe ce trebuie și pe ce nu trebuie să îi cheltui.

„Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare”, a mărturisit Alexia Eram.

În aceeași ordine de idei, ea a subliniat că mama nu exagera niciodată la capitolul bani. Părinții săi au fost chibzuiți la acest capitol și nu au aruncat cu bani.

„Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți”, a mai spus ea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală