Cuza de la Noaptea Târziu, gest radical la Asia Express sezonul 4. Ce i-a făcut colegului său de echipă, chiar în emisiunea de la Antena 1 (VIDEO)

Cuza de la Noaptea Târziu, gest radical la Asia Express sezonul 4. Ce i-a făcut colegului său de echipă, chiar în emisiunea de la Antena 1 (VIDEO)
Foto: Facebook / Asia Express

Fanii Asia Express au avut parte de o mare surpriză în ediția de marți. Cuza de la Noaptea Târziu și-a tuns zero colegul de echipă, pe Emi, chiar în timpul filmărilor pentru sezonu 4 difuzat de Antena 1.

Comediantul a recurs la gestul extrem în urma unui pariu, pe care l-a pierdut. Totul s-a petrecut după ce echipa a reușit să câștige o imunitate. „Am zis că dacă câștigăm o imunitate în timpul acestui concurs mă tund la chelie”, a spus Emi, la finalul probei ce le-a adus și premiul.

Chiar dacă la începutul zilei și-au aruncat o serie de cuvinte grele, după ce s-au certat, Emi și Cuza s-au bucurat enorm când au reușit să câștige imunitatea și amuleta. Echipa a reușit să ajungă prima la Irina Fodor, după un joc de amuletă extrem de palpitant. Astfel au câștigat așa că Emi trebuia să își ducă promisiunea la bun sfârșit.

Cuza de la Noaptea Târziu, gest radical la Asia Express sezonul 4

Imediat ce au câștigat imunitatea și s-au bucurat de o zi liberă, dar și de o noapte de cazare gratuită și masă, Cuza și Emi s-au relaxat în apa mării, s-au plimbat și au decis să pună în aplicare provocarea lansată de Emi.

Astfel, componentul Noaptea Târziu a fost tuns la chelie de către colegul său de echipă. În timp ce a realizat tunsoarea, Cuza a râz și a glumit pe seama lui Emi, aducând un zâmbet și pe buzele fanilor de acasă.

„E ziua care-mi place mie, îl tund pe Emi la chelie”, a spus Cuza, în ediția cu numărul 12, atunci când a început să își tundă colegul de echipă.

 Irina Fodor prezintă Asia Express sezonul 4

Gina Pistol era prezența pe care românii o știau cel mai bine atunci când venea vorba de Asia Express. Prezentatoarea a născut o fetiță anul acesta, așa că sezonul 4 este prezentat de către Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Frumoasa Bruneta le va fi alături concurenților la fiecare pas pe Drumul Împăraților, iar alături de ea se vor afla și Oase și Marius Damian. Echipele care se întrec în acest sezon sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Până acum, a fost eliminată echipa formată din Alexandra Ungureanu și mama ei.