Dana Săvuică, mărturisiri despre experiența din copilărie care i-a influențat și relația cu fiica ei: „Am fost ruptă ani de zile de mângâierea și apropierea părinților”

Dana Săvuică, mărturisiri despre experiența din copilărie care i-a influențat și relația cu fiica ei: „Am fost ruptă ani de zile de mângâierea și apropierea părinților”
Foto: Facebook/Dana Savuică.

Dana Săvuică, în vârstă de 53 de ani, și-a construit încă din tinerețe o carieră de succes în lumea modelling-ului, apoi a devenit prima vedetă din România care a pozat pentru Playboy. Dana Săvuică a relatat recent momente necunoscute din viața ei, mai ales despre copilăria petrecută între Thailanda și România.

Vedeta a mărturisit că a simțit absența părinților în perioada când a revenit în țară și că acest aspect a afectat-o.

Dana Săvuică, despre lipsa părinților în copilărie

Dana Săvuică este considerată unul dintre simbolurile feminității în România. Aceasta a avut o carieră de succes ca model, sub îndrumarea regretatei Zina Dumitrescu, apoi s-a lansat în televiziune. Dana Săvuică a fost prima vedetă care a renunțat la haine, într-un pictorial Playboy, deși a recunoscut că în adolescență era extrem de timidă. Ea a relatat recent câteva aspecte din viața ei care au marcat-o, unul dintre acestea fiind absența părinților din viața ei, în perioada copilăriei.

Dana Săvuică a povestit recent că a avut o copilărie idilică și, în același timp, atipică, față de restul celor de vârsta ei, din acea perioadă. Atunci când era mică a petrecut o bună parte din timp în Thailanda, tatăl ei fiind diplomat. Marele șoc pentru vedetă a fost la revenirea în țară, când a rămas la bunici în Târgoviște pentru a finaliza studiile, în timp ce părinții ei au plecat la București.

„Eram, totuși, la mii de kilometri depărtare de țară, de bunici și când a sosit timpul să revin în România pentru continuarea studiilor, am fost ruptă ani de zile de mângâierea și apropierea părinților. Un dezechilibru emoțional care și-a pus amprenta pe un copil care se transformă în adolescent. Am ajuns în țară în clasa a VI-a, direct cu avionul din Sri Lanka, unde primele clase le-am studiat la Școala Internațională Americană. Șocul a fost foarte mare. Nu mai stăpâneam limba română, cunoșteam un alt sistem de matematică, eram foarte bună la sport și învățasem să am acea libertate a vesticilor, lucruri care erau de neconceput pentru o țară comunistă.”,a relatat Dana Săvuică, potrivit Viva!

Dana Săvuică, introvertită și naivă în adolescență

De asemenea, Dana Săvuică și-a amintit cum în adolescență era introvertită și naivă. Vedeta a spus că în clasa a opta s-a sărutat prima dată cu un băiat, dar că abia când a ajuns studentă a trăit prima iubire.

„Dar eram destul de timidă, ușor naivă, credulă, nu înțelegeam răutatea sau invidia unora vis a vis de ‘fata de ambasador care ne sfidează cu hainele și moda ei vestică. Cred că eram prin clasa a VIII-a când m-am lăsat sărutată prima oară. Dar de îndrăgostit, asta a fost mai târziu, în facultate.„, a menționat Dan Săvuică.

Vedeta a recunoscut că este foarte vehementă atunci când este trădată de cei în care a avut încredere și pe care i-a lăsat în viața ei. Dana susține că nu există loc pentru iertare în astfel de circumstanțe.

„Cred că cea mai importantă calitate este corectitudinea, loialitatea, seriozitatea, care sunt cam același lucru. Cel mai mare defect este poate acela că încă nu am învățat cum să iert. Când aflu că sunt trădată sau înșelată de cineva în care am avut toată încrederea, căruia mi-am deschis inima, atunci eu închid cu lacăt inima și arunc cheia.”a mai adăugat Dana Săvuică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:59 - Ce sumă ar putea primi bunicii pentru a avea grijă de nepoți. Votul deputaților ar putea ajuta milioane de români însă este amânat
13:59 - A fost lansată moneda de aur cu tema „150 de ani de la nașterea lui Iuliu Maniu”
13:53 - MAE l-a convocat pe ambasadorul Ungariei după ce un oficial de la Budapesta a spus că România îngrădește arborarea steagului secuiesc / Tomac (PMP): „E o abordare agresivă, provocatoare la adresa României” (VIDEO)
13:37 - Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret
13:35 - Lege: Cu ce mașini nu vei mai putea circula în România. Mii de români vor fi afectați de decizia Senatului
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie