Daniela Crudu, de nerecunoscut după ultima operație estetică: „Cât de frumoasă erai înainte. Acum nici nu zici că ești tu”. Prin ce transformări a trecut fața vedetei (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. De-a lungul timpului vedeta a trecut prin numeroase schimbări și în urma intervențiilor estetice a ajuns de nerecunoscut. Ultima vizită la estetician a fost făcută de Daniela Crudu în urmă cu câteva săptămâni, când vedeta a umplut Instagramul cu poze realizate după cea mai recentă intervenție.

Așa se face că, ajunsă la vârsta de 31 de ani, vedeta i-a uimit pe fani care se jură că nu reușesc să o mai recunoască. Cele mai recente fotografii pe care le-a postat nu mai amintesc deloc de bruneta care era în urmă cu aproximativ 10 ani, când juca rolul asistentei TV în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos.

În imaginile postate pe Instagram, Daniela Crudu este machiată de sora ei, Ana Crudu, și, în ciuda faptului că fotografiile strâng zeci de mii de like-uri, internauții afirmă că vedeta este schimbată complet.

Daniela Crudu, fana operațiilor estetice

„Este altă persoană, nu mai este Cruduța”, „Atât de frumoasă erai naturală, fără operații. Parca nu mai ești tu”, „Cât de frumoasă erai înainte. Acum nici nu zici că ești tu” și „Danielo, urâțică te-ai facut. Erai foarte frumoasă înainte de toate operațiile astea pe care ți le-ai făcut acum” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Daniela Crudu a recunoscut că a apelat la terapii estetice menite să-i întinerească pielea, tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi. Însă, Crudutu nu s-a limitat la atât. A bifat, în timp, şi o rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor.

Pentru că ar fi dorit un corp perfect tonifiat, medicii au refuzat să o opereze după ce le-a cerut să îi îndepărteze câteva coaste. Aceștia i-au recomandat să se apuce de sport.

Daniela Crudu, bătută cu bestialitate de iubitul croat

Daniela Crudu a trecut prin clipe de groază în urmă cu câteva luni, când a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Vedeta a ajuns atunci de urgenţă la spital. Potrivit declaraţiilor brunetei de la acea vreme, avea ochii atât de plini de sânge, că nici nu îi putea deschide.

Daniela Crudu a fost bătută de iubit, duminică dimineața, pe 8 februarie, când a ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Aceasta a refuzat să depună plângere împotriva bărbatului.

Incidentul a fost atât de grav, încât abia în luna martie vedeta a avut curajul să reapară dpe Instagram.