Daniela Crudu s-a mutat acasă la Gabi Bădălău. De când s-a înfiripat povestea de dragoste dintre cei doi

Daniela Crudu s-a mutat acasă la Gabi Bădălău. De când s-a înfiripat povestea de dragoste dintre cei doi

Daniela Crudu s-a mutat în luxoasavilă din Bolintin Vale a lui Gabi Bădălău,imediat după ce s-au întors dintr-o vacanță romatică petrecută împreună pe yacht,pe o insulă exotică.

Apropiații lui Bădălău spun că relația nu este serioasă, chiar dacă, momentan bruneta a decis să locuiască la el, scrieimpact.ro.

„Gabi le aduce pe toate să locuiască la el. Așa îi place lui, să le aibă pe toate la dispoziție. Asta nu înseamnă că gata, e îndrăgostit sau o ia de nevastă. Va scăpa de ea la fel cum a scăpat de toate celelalte”, au declarat surse pentruImpact.ro.

Cei doi au o relație de aproape 2 luni, însă au mai avut o aventură în trecut, potrivit sursei citate.

Casa în Cruduța tocmai a intrat este cea din care fosta soția a lui Bădălău a fost alungată în2019, împreună cu cei doi băieți ai cuplului.

Relația Danielei Crudu cu Gabi Bădălău a ieși la iveală din postările de Instagram

Faptul că Daniela Crudu și Gabi Bădălău au petrecut ovacanță romantică, pe un yacht a reieșit dinfotografiile pe care cei doi le-au postatpe rețelele de socializare. Dezvăluirea a plecat de la două postări diferite, făcute de fiecare în parte, pe Instagram.

Pe contul ei de Instagram,Danielaa publicat mai multe videoclipuri în care le arată urmăritorilor eii cât de bine se distrează în compania fostului soț al Claudiei Pătrășcanu. Îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, Daniela Crudu dansează, se distrează și aratăcă duce o viață de lux.

#happy #vacationmode

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Pe de altă parte, milionarul a postat pe Instagram o singură fotografie și aia cu peisajul văzut de pe yacht, dar și cu câteva smochine.

Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi că sunt împreună a fost peisajul, care se regăsea atât în postările Cruduței, cât și în cele ale luiGabi Bădălău.

Gabi Bădălău se luptă pentru custodia celor doi băieți pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu

Fiul fostului ministru al economiei se află în proces de divorț cuClaudia Pătrășcanu. Cei doi se luptă pentru custodia celor doi băieți ai lor,Gabriel, în vârstă de 6anișiNicholas, de 3ani jumătate,dar și pentru împărțirea bunurilor, motiv pentru care, fiecare încearcă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Claudia Pătrășcanu, în vârstă de41de ani, fostă membră a trupei Sexxy,și Gabi Bădălău, de 35de ani, s-au căsătorit în 2015 și au decis să divorțeze 3 ani mai târziu.

Daniela Crudu, magnet pentru bărbații agresivi

Fosta asistentă tv are în palmares mai multe bătăi primite de la iubiți. Ea a ajuns la spital chiar la începutul acestui an, după ce a fost agresatăde iubitul croat în fața blocului în care locuia. După bătaia primită de laSeco Dubravko, în februarie, vedeta a ajuns în spital cu untraumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală și a avut nevoie și de o operație.

„Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare”, au povestit atunci martorii.

Vedeta a mai fost agresată și de fostul fotbalist de la Steaua, Mihai Costea, în timpul relației.

Pe de altă parte, atât cântăreațade care Bădălăuîncercă să divorțeze, cât și fostele iubite, printre care și Andreea Manteași Ramona Gaborau dezvăluit că acesta este violent.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate”, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul ei de Instagram în momentul în care a decis să pună punct căsniciei cu Bădălău.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort