De ce a murit Michael Jackson. Detaliile tulburătoare descoperite de medicii legiști la autopsie

De ce a murit Michael Jackson. Detaliile tulburătoare descoperite de medicii legiști la autopsie
Sursa: Instagram/Michael Jackson

La 11 ani de la moartea lui Michael Jackson, noi dezvăluiri dinautopsialuiMichael Jackson au ieșit la suprafață.Documentele conţin detalii şocante.

AutopsialuiMichael Jacksona scos la iveală, după mai bine de un deceniu de la moartea regelui muzicii pop, detalii terifiante privind starea sa fizică.

Reamintim că megastarul murit la vârsta de 50 de ani,în urma unei intoxicaţii cu propofol, un anestezic puternic, care i-a fost administrat ca somnifer.

Michael Jackson are o biografie destul de controversată. De-a lungul timpului, Regele Pop a fost implicat în mai multe scandaluri sexuale. Cu toate acestea, popularitatea lui Michael Jackson a rămas aceeaşi şi la 11 ani de la dispariţia sa,experţii fiind de părere că moştenirea sa muzicală va dăinui.

Detaliile tulburătoare descoperite de medicii legiști la autopsie

La 11 ani de la moartea regelui muzicii pop, autopsia completă a acestuia a fost obținută și publicată de presa americană. Dezvăluirile sunt tulburătoare, Michael Jackson ajunsese piele și os, abia dacă mai cântărea 50 de kilograme şi era foarte afectat de intervenţiile chirurgicale în scop estetic. Corpul său era plin de urme de injecții și ajunsese să se hrănească aproape numai cu medicamente.

Documentele date publicității arată starea critică în care se afla artistul la momentul decesului.Potrivit specialiștilor,în momentul decesuluiMichael Jacksonnu avea în stomac decât medicamente parţial dizolvate, iar cel mai neaşteptat detaliu apărut este că starul era de fapt chel, iar părul său ondulat era, de fapt, o perucă.

Michael Jackson își pierduse tot părul și folosea operucă atunci când ieșea în public. Starul ar fi început să poarte perucă după ce părul i-a fost afectat de un incendiu devastator, în timp ce filma o reclamă în 1984.

Autopsia publicată de presa americană arată faptul căMichael Jacksonnu mai era starul cunoscut de fani la apogeul carierei.Când s-a stins din viață, acesta cântărea doar 50 de kilograme. În plus,corpul îi era acoperit de vânătăi suspecte, iar pe gambe și pe spate avea mai multe tăieturi. De asemenea,șoldurile, încheieturile şi umerii artistuluierau acoperiţi de urme de injecţii, din cauza administrării de analgezice de către medicul său. În plus, pentru a masca starea precară de sănătate, starul își tatuase buzele cu roz și sprâncenele cu negru.

Moartea sa a îndoliat o lume întreagă. În cei peste 30 de ani de carieră, Michael Jackson a reușit să cucerească inimile a milioane de fani, cu vocea sa și mișcările de dans complicate din punct de vedere fizic, precum robotul și moonwalk-ul.

Controversata biografie a Regelui Pop

În ciuda scandalurilor sexuale în care i-a fost implicat numele, popularitatea luiMichael Jacksona rămas aceeaşi şi după 11 ani de la dispariţia sa, specialiștii fiind de părere că moştenirea sa muzicală va persista.

Anul trecut,a fost lansat un documentar care a stârnit noi controverse, „Leaving Neverland”, de Dan Reed, în care au fost lansate noi acuzaţii de abuz sexual la adresa luiMichael Jackson. Starului pop i-au fost aduse, de-a lungul timpului, numeroase acuzaţii de pedofilie.

În 1993, Jackson a fost acuzat că a abuzat sexual un băiat în vârstă de 13 ani, Jordan Chandler. Artistul a negat acuzaţiile şi totul s-a încheiat printr-o înţelegere civilă care s-a ridicat la 23 de milioane de dolari. În 2005, un juriu a stabilit că Jackson nu se face vinovat de molestarea sexuală a lui Gavin Arvizo, care, la momentul presupuselor fapte, avea tot 13 ani.

După decesul lui Jackson, în 2009, au mai fost intentate două procese, de Wade Robson şi James Safechuck, care au susţinut că artistul i-a molestat sexual la începutul anilor 1990, pe când erau copii. Ambele cazuri au fost respinse în instanţă pentru că faptele au fost prescrise.

Mai multe posturi de radio din toată lumea, din Australia, Noua Zeelandă şi până în Canada, au anunţat că nu vor mai difuza muzica luiMichael Jackson, după lansarea unui documentarregizat de Dan Reed, care a stârnit un nou val de publicitate negativă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:24 - Washington avertizează Kievul: SUA „nu permit” Ucrainei să lanseze atacuri în Rusia
09:22 - Eugen Tomac, despre aderarea României la Schegen: Declarația Președintelui, extrem de nefericită. Un stat UE ne îngrădește un drept, utilizând argumente false (VIDEO)
09:12 - Camelia Șucu a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei: cine se află pe primul loc
09:08 - Democrații mai câștigă un loc în Senatul SUA și obțin majoritatea de 51-49, după victoria lui Raphael Warnock în Georgia
08:58 - Războiul din Ucraina a dublat numărul demisiilor din Armată. Tinerii încep să fugă de școlile militare, banii mai mulți din sectorul privat, posibili „vinovați”
08:51 - Solstițiul de iarnă 2022, cea mai scurtă zi din an. Când are loc și ce semnificație are în tradiția populară
08:48 - Robert Negoiță: Primăria Generală nu ne lasă să facem pasajul de la Dristor. Fac un apel către primarul general să nu ne mai blocheze în aceste proiecte absolut necesare și utile pentru București (VIDEO)
08:37 - Numărul producătorilor de usturoi din România a depăşit aşteptările. Există chiar un soi de usturoi pe care-l cheamă Benone, după Benone Sinulescu
08:35 - Șeful unui ocol silvic din Bihor, cercetat pentru furt de energie electrică: polițiștii au deschis dosar penal
08:24 - Cristiano Ronaldo, supărat după calificarea Portugaliei în sferturile Cupei Mondiale. Ce a făcut la finalul victoriei cu Elveția (VIDEO)